середа, 21 листопада 2007 13:59

Манекенниця Іланіт Елімелех померла від анорексії

В Ізраїлі від анорексії померла 34-річна колишня манекенниця Іланіт Елімелех. Жінка мала зріст 172 см, а важила 22 кг. 14 листопада — в день народження — в Іланіт стався серцевий напад. Вона померла в лікарні на руках у свого хлопця Еді Баркона. Він професійний фотограф. Свою кохану Еді називав "жертвою моди". Він фотографував лише дуже худих моделей.

— Коли я обнімав Іланіт, її худі ноги впивалися в мене, як ніж, — каже Баркон.

Мати Іланіт за кілька годин до смерті дочки розмовляла з нею по телефону.

— Ми домовилися, що я приїду, допоможу їй зібратися, привести в порядок нігті. А потім кудись сходимо, відзначимо її день народження. Та коли я приїхала, вона була вже мертва, — розказує жінка.

На подіум Іланіт уперше вийшла в 13 років. Дівчинку попросили схуднути на 2 кг. Відтоді вона почала хворіти.

До Ізраїлю приїхала знімальна група з Америки. Журналісти хотіли взяти в Іланіт інтерв"ю. Але відмовилися, бо вона мала страшний вигляд.

Коли я обнімав Іланіт, її худі ноги впивалися в мене, як ніж

Після смерті Елімелех худих дівчат перестали брати в модельні агентства. Торік від анорексії померла уругвайська модель Люсіль Рамос. У неї стався інфаркт. Цього року пішла з життя бразильська модель Ана Кароліна Рестон. Вона сиділа на дієті з помідорів і яблук.

Зараз ви читаєте новину «Манекенниця Іланіт Елімелех померла від анорексії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі