четвер, 18 жовтня 2007 17:59

Максимові Неліпі подарували п"ять літрів віскі

Автор: фото: Сергій СТАРОСТЕНКО
  Телеведучий Максим Неліпа (праворуч) із братом Андрієм, директором комп’ютерної фірми ”Тест-98”, на своєму дні народження в селі Ланди під Києвом
Телеведучий Максим Неліпа (праворуч) із братом Андрієм, директором комп’ютерної фірми ”Тест-98”, на своєму дні народження в селі Ланди під Києвом

Телеведучий Максим Неліпа відзначив 31-річчя на березі озера в селі Ланди, що за 60 км від Києва. Він запросив гостей порибалити.

— Я провів тут усю ніч, — великим молотком Максим забиває кілок, на якому тримається намет. — Раніше тут було рибне господарство. Із трьома приятелями відкрили базу відпочинку. У Києві після роботи 40 хвилин сиджу в машині біля під"їзду. Розкладаю пасьянс на телефоні, доки не заспокоюся. Бо не хочу "нести" додому важку голову.

Каже, найголовнішим заняттям на його базі буде риболовля.

— На неї мене "підсадив" тато. Коли був маленьким, він возив мене до діда в село Сокиринці Срібнянського району на Чернігівщині. Маю фото, де 4-річний я з вудочкою.

У наметі ховається від вітру 58-річна мати іменинника Людмила Всеволодівна. Скаржиться на синову непосидючість.

— У школі мусила читати йому книжки, бо Максимові терпець уривався. Зате він любив математику та техніку. У нашому телевізорі западала кнопка. Приходимо якось із чоловіком додому, а він розібраний, на підлозі. Синові тоді було 12 років.

На день народження батьки купили Неліпі два матраци.

Батьки купили їм два матраци

— Невістку він привів несподівано, — згадує жінка. — Він був у Каховці, на фестивалі "Таврійські ігри". Звідти подзвонив: "Їду додому з нареченою Тамарою". Вона одразу подружилася з нашою невісткою Тетяною.

— На рибалку їздимо сім"ями, — озивається старший брат Неліпи 34-річний Андрій. — Організували громаду рибалок України. Я — голова правління, а Макс очолює спостережну раду.

Андрій — директор комп"ютерної фірми "Тест-98". Він вищий і повніший за Максима.

Гостей пригощають печеною картоплею зі смаженою куркою. Іменинник тягне до столу дерев"яну лаву. Йому кидається допомагати Вадим Красноокий із гурту "Мед Хедс Ікс Ель". Він привіз Неліпі 5-літрову пляшку ірландського віскі "Джеймсон".

Неподалік сцени дві дівчини розливають юшку. Дружина Неліпи Тамара підставляє тарілку.

— Я подарувала Максу токарний верстат. Він поставив його на балконі. Каже, краще самому виготовити гайку, ніж купувати, — розповідає вона.

Максим кидає цигарку та йде на сцену. Підносить мікрофон 3-річному синові Артему:

— Давай, синку, допомагай таткові.

Малий щось наспівує.

— Над вимовою ще треба працювати, — зітхає Неліпа. Запрошує до танцю Олену Шоптенко. Із нею бере участь у конкурсі "Танці із зірками-3", який розпочався на телеканалі "1+1". У "Танцях-1" Шоптенко виступала з Володимиром Зеленським зі студії "95 квартал". Вони стали переможцями.

Зараз ви читаєте новину «Максимові Неліпі подарували п"ять літрів віскі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі