середа, 08 серпня 2007 17:07

Максим Лєдокол Бахматов пішов із "Камеді"

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Максим Бахматов прийшов на зустріч у смугастій сорочці. На комірці — синій вишитий кленовий листок. На голові нема звичного ірокеза
Максим Бахматов прийшов на зустріч у смугастій сорочці. На комірці — синій вишитий кленовий листок. На голові нема звичного ірокеза

28-річний Максим Бахматов уже не генпродюсер "Камеді Клаб Україна". Замість нього працюватиме Марат Тагіров, який із 2005 року очолює "Камеді" в Росії. Сценічне ім"я Максима Бахматова — Лєдокол. "Лєдокол усе, що міг, зробив", — умощується він у білому кріслі київського ресторану "Арена". Замовляє каву американо із вершками.

— "Камеді" вгору вже не ріс. Слава й гроші обмежувала бажання людей щось робити. Я зараз популярний, крутий, — каже в ніс Бахматов. — Але вже не можу займатись цим, я "здувся".

Питаю, як сприйняли зміни в клубі.

— Хочете, щоб я сказав, що мені на машині написали "сука" або напісяли під дверима? Або що Притула зґвалтував мою улюблену сестру? — злісно дивиться він у очі. — Такого немає.

Кореспондент "ГПУ" зателефонував 26-річному Сергієві Притулі на прізвисько Тернопільський Сірий.

— Ми не робимо із цього трагедії. У "Камеді" піднесений настрій, починаємо новий цикл зйомок, будемо виступати в Криму. Із Бахматовим у мене були стосунки керівник-підлеглий. Думаю, з наступним керівником буде так само, — каже Притула.

Колишній генпродюсер "Камеді" тепер планує готувати власні телевізійні проекти.

— Зніму два художні фільми, серіал про політику та вибори. Думаю, буде не менше 10 серій. Але не на "Інтері". Із його продюсером Ганною Безлюдною в мене не склалися стосунки. А з колишнім — Олегом Мазуром — я дружив.

Бахматов одягнений у смугасту сорочку. На комірці — синій вишитий кленовий листок. На голові нема звичного ірокеза.

Мені сказали, що я на кагебіста схожий

— На початку липня поїхав до Каліфорнії, на комп"ютерну виставку, — пояснює він. — А коли повернувся, моя перукарка поїхала в Крим. Я стрижуся в неї 5 років. Сьогодні пішов до іншої, — загладжує на голові чорне волосся, яке стирчить урізнобіч. — Мені не сподобалося. Як можна за чоловічу стрижку брати 500 гривень?

— Ірокез на голові був лише для "Камеді"? — цікавлюся.

— Ні, з ним я ходив кілька років, — заперечує Максим.

Витягає зі шкіряної сумки свій паспорт. Показує на першій сторінці фотографію худорлявого хлопця з волоссям до плечей. На знімку в 25 років він підстрижений, із вусами.

— Мені сказали, що я тут на кагебіста схожий. — сміється.

Два роки тому Бахматов створив компанію "УкрГеймЕкспорт". Вона займається комп"ютерними розробками та іграми.

— До цього працював на фірмі "Самсунґ". Був агресивним менеджером, на місяць отримував три тисячі доларів, — веде далі.

Каже, що в "Камеді" заробляв "у рази більше", але точної цифри уникає.

— Продав двокімнатну "сталінку" на Дарницькому масиві, доклав грошей і купив 5-кімнатний будинок у селі Веселинівка Баришівського району, за 48 кілометрів від Києва. Місяць тому переїхав туди, — хвалиться він. —  Тримаю двох туркменських вовкодавів. Одному 2 роки, іншому 8 місяців. Гуляю з ними. Якщо хворіють, ставлю крапельниці. Собаки в мене з дитинства. Першу вівчарку батьки подарували мені в третьому класі.

30-річний "камедієць" Антон Лірник, учасник дуету імені Чехова, говорить, що Бахматов пішов, бо жодна зі сторін не захотіла продовжувати контракт.

— Ми не засмутилися, — сміється у слухавку. — Раніше Бахматов спілкувався зі сцени із зірками, які приходили на виступи. Тепер це робитиме Сергій Притула. Із Максимом я познайомився 8 років тому на КВК. Тоді ми дружили, а в "Камеді" наші стосунки стали діловими. Я задоволений новим керівництвом. Тепер у клубі почали прислухатися до наших ідей.

1978, 20 жовтня — Максим Бахматов народився в селищі Усть-Камчатськ, Росія, в сім"ї композитора й хореографа
1983 — родина переїхала до Львова
1985 — пішов до школи N3; у 4-й клас перейшов до СШ N84; закінчив навчання з трійками з геометрії та хімії
1995 — вступив до Варшавського університету фізвиховання; спортивний лікар
із 1998 — експерт дилерської мережі в компанії "UMС"
2002 — за $27 тис. купив квартиру в Києві
2003 — менеджер у компанії "Самсунґ" в Україні
2005 — створив компанію "УкрГеймЕкспорт"
2006 — генпродюсер "Камеді Клаб" в Україні
Одружений, має тримісячну дитину

Зараз ви читаєте новину «Максим Лєдокол Бахматов пішов із "Камеді"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі