вівторок, 14 серпня 2012 00:45

Макалей Калкін схуд на 15 кілограмів через наркотики

Автор: фото з сайта www.vmir.su
  Американського актора Макалея Калкіна кілька разів арештовували за зберігання і вживання наркотиків
Американського актора Макалея Калкіна кілька разів арештовували за зберігання і вживання наркотиків

Американський актор 31-річний Макалей Калкін півроку вживає героїн. На важкі наркотики підсів, коли його покинула актриса Міла Куніс. Пара зустрічалася дев'ять років.

— Макалей занапастив себе, — каже його товариш Марк Стівенс. — Свою квартиру на Мангеттені перетворив на притон. Там ночують його дружки-наркомани. Усе починалося з марихуани і кокаїну. Тепер він уживає героїн і знеболювальний препарат оксикодон. На наркотичні пігулки витрачає 6 тисяч доларів щомісяця. Досі не може оговтатися через розрив із Мілою.

Востаннє друзі бачили актора в липні. Він схуд на 15 кг. Був одягнений у брудний піджак і подерті джинси. Його кілька разів арештовували за зберігання і вживання наркотиків, але щоразу він відбувався штрафом.

— Я бачив його батька, — продовжує Марк. — Кіт Калкін говорив із лікарями. Якщо Макалей не почне лікуватися, йому залишилося жити не більше як півроку. Його серце не витримає передозування. Кіт не хоче втрачати ще одну дитину. Чотири роки тому він поховав доньку 29-річну Дакоту. Її на переході збила машина.

Макалей народився в сім'ї колишнього бродвейського актора Кіта Калкіна. Після зйомок у двох частинах комедії "Сам удома" гонорари молодого артиста зросли до $1 млн за один фільм.

Зараз ви читаєте новину «Макалей Калкін схуд на 15 кілограмів через наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі