пʼятниця, 25 квітня 2008 15:33

Макалей Калкін шість років зустрічався з українкою

  ”Він простий, добрий та ерудований. Але жахливий домосід”, — каже про Макалея Калкіна колишня чернівчанка Міла Куніс
”Він простий, добрий та ерудований. Але жахливий домосід”, — каже про Макалея Калкіна колишня чернівчанка Міла Куніс

Голлівудський актор 26-річний Макалей Калкін шість років зустрічався з українкою Мілою Куніс, 24 роки.

Парочка планувала одружитися. Міла народилася у Чернівцях. Її батько був інженером, мати — вчителькою фізики. На початку 1990-х сім"я переїхала до родичів у США.

— В Україну ми більше не поверталися, — розповідає батько Міли Марк. — У мене своя фірма, дружина працює менеджером в аптеці. Старший син — біотехнолог, а донька робить кар"єру в Голлівуді.

Коли родина переїхала до Лос-Анджелеса, Міла не знала жодного слова англійською. Через проблеми із зором у жінки одне око зелене, друге — блакитне.

1998-го Куніс зіграла в серіалі "Шоу 1970-х". Для зйомок продюсери шукали 18-річну дівчину. Екс-чернівчанці було лише 15, але вона сподобалася режисерові. Кілька років зустрічалася з партнером по "Шоу..." Крісом Мастерсоном, потім — із режисером Морганом Фріменом.

Із Калкіним Міла познайомилася 2002-го. Пара завела собаку, яка по тижню жила в кожного. На Різдво Макалей подарував коханій діамантове намисто від "Тіффані енд Ко" вартістю кілька тисяч доларів. Проте до одруження не дійшло.

— Він простий, добрий та ерудований, — каже українка. — Але жахливий домосід. У вільний час ми з ним читали книги чи дивилися телевізор.

У 17 Макалей одружився з ровесницею, актрисою Речел Майнер. За два роки вони розлучилися, бо сімейне життя заважало чоловікові працювати. Калкін відомий за фільмом "Один удома". Статки артиста сягають $17 млн.

Куніс знімалася у фільмах із зірками Анджеліною Джолі, Чаком Норрісом.

Зараз ви читаєте новину «Макалей Калкін шість років зустрічався з українкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі