четвер, 29 березня 2007 19:10

Людмила Стінська виграла телевізор для родини

Автор: фото: Сергій МАТЯШ
  Людмила Стінська вважає виграний телевізор прекрасним подарунком для своєї родини
Людмила Стінська вважає виграний телевізор прекрасним подарунком для своєї родини

У конкурсі "Виграй приз-лютий" Людмилі Стінській, 51 рік, із міста Хмельницького дістався телевізор. Людмила Іванівна написала до редакції листа:

"Щиро дякую вам за дуже цікаву та змістовну газету. Коли вперше прочитала, то вирішила передплатити. Читаємо її всією родиною. Коли в газеті побачила, що виграла телевізор, очам своїм не повірила. Дякую за чудовий подарунок до Дня 8 Березня.

Мені 51 рік, працюю на Хмельницькому поштамті начальником поштового відділення. Маю доньку, сина, зятя та чудову онучку — Олександру. Цей виграш буде прекрасним подарунком для моєї родини".

За два тижні після того, як надійшов лист, працівники редакції були у відрядженні в Хмельницькому. Вирішили разом із Людмилою Іванівною вибрати в магазині телевізор. Зателефонували їй на роботу та домовилися зустрітися в найближчому супермаркеті електроніки "Фокстрот". Проте керівництво не відпустило нашу переможницю з роботи: того дня на поштове відділення, яким Людмила Іванівна керує вже дев"ять років, мала приїхати перевірка. Довелося завезти телевізор Людмилі Іванівні на роботу.

До поштового відділення зайшли разом із інспектором, яка приїхала перевіряти роботу підприємства. Інспектор погодилася зачекати, доки представники "ГПУ" вручать телевізор та сфотографують заклопотану переможницю.

Зараз ви читаєте новину «Людмила Стінська виграла телевізор для родини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі