четвер, 03 грудня 2020 05:46

Любов Шпідько виграла електросушарку

Автор: Фото надане Любов’ю Шпідько
  Любов Шпідько із села Тарасівка Гребінківського району на Полтавщині передплачує ”Газету по-українськи” 10 років
Любов Шпідько із села Тарасівка Гребінківського району на Полтавщині передплачує ”Газету по-українськи” 10 років

— Ніколи в житті нічого не вигравала, а тут отримала електросушарку. Тільки відкрила список переможців, одразу побачила своє прізвище. Зраділа, всім розповіла про приз. У мене раніше була електросушарка, але віддала доньці. Це чудова річ. Добре висушуються яблука, груші, абрикоси, полуниці й банани, — каже 59-річна Любов Шпідько з села Тарасівка Гребінківського району на Полтавщині.

"Газету по-українськи" передплачує 10 років. Відправила копію квитанції на адресу редакції та виграла електросушарку.

— Мені порадила "Газету по-українськи" листоноша Олена Кабушка. Це видання подобається, бо статті цікаві, є гарна телепрограма. Усім знайомим рекомендую її виписувати, — говорить Любов Миколаївна.

31 рік працювала зоотехніком. 2015-го поховала чоловіка.

— Павло Володимирович був із цього села. Старший за мене на рік. Ми познайомилися на танцях. Він саме повернувся з армії. Сподобалися одне одному. Зустрічатися почали в квітні, а в кінці січня одружилися. Жили в хаті свекрухи, доки збудували свою. Були у шлюбі 33 роки. Павло працював трактористом, а потім сторожував на фермі. Виховали сина й доньку. Обоє живуть у селі. Володя робить слюсарем у депо. Лариса — повар, але тимчасово не працює. Я живу сама. Із господарства тримаю курей і качок. А раніше були дві корови, кілька свиней і кінь, — каже Любов Шпідько.

Зараз ви читаєте новину «Любов Шпідько виграла електросушарку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі