вівторок, 22 лютого 2011 07:45

Лорак годуватиме дитину груддю

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  Співачка Ані Лорак перед виходом на сцену у столичному палаці ”Україна” під час зйомок концерту ”95 кварталу”
Співачка Ані Лорак перед виходом на сцену у столичному палаці ”Україна” під час зйомок концерту ”95 кварталу”

Співачка 32-річна Ані Лорак знаходиться на шостому місяці вагітності. Минулого тижня вона взяла участь у зйомках концерту "95 кварталу" у столичному палаці "Україна".

Сходами з гримерки спускається поволі. Під білою пишною сукнею проглядається великий округлий живіт.

— Зараз виступаю рідше, та й на корпоративах і концертах співаю до 40 хвилин, — каже вона. — Чоловік хоче, щоб я більше відпочивала. Читаю багато книжок для майбутніх мам. Маю з десяток посібників із рекомендаціями, як поводитися до й після вагітності. Прислухаюся до порад досвідчених подруг. Це найкорисніша підмога для майбутньої матері.

Часто усміхається. Закидає на спину волосся, що падає на очі. Запитую, де буде народжувати.

— .

Чоловік Мурат Налкакіоглу, 32 роки, буде присутній під час пологів.

— Ми це вирішили разом. Мені і йому так спокійніше. З ним почуватимуся сильнішою. І зараз Мурат мене дуже підтримує. Ніколи одну не залишить. Такий у нього характер. Любить про когось піклуватися. Дуже добрий.

Каже, чоловік не хоче читати посібників для майбутніх батьків.

— Мурат такого не читає — у нього вроджене почуття турботи та любові. Я бачу, як ніжно він дивиться на дітей на вулиці, коли ми гуляємо. Він буде дуже хороший татко. Як сповивати, як годувати навчимося по ходу. Коли в дитинстві доглядала за братиком, він весь час плакав. Аби тільки заспокоївся, дуже швидко навчилася годувати і сповивати.

Чи змінилися ваші смаки під час вагітності?

— Харчуюся як зазвичай. Поки все, тьху-тьху, нормально. Ніяких солоних огірочків не вимагаю. Хоча знаю багато історій від своїх подруг, коли вагітні їдять незвичайні продукти. Можливо, у мене такі бажання з'являться пізніше. Я взагалі не примхлива по життю, бо не виховувалася в розкоші. Ніяких особливих капризів не маю. Єдине — стала довше спати, тому на вечір стараюся планувати мінімум заходів.

Плануєте годувати дитину груддю?

— Звичайно! Груддю годуватиму обов'язково. Як же без цього? До послуг нянь теж будемо вдаватися, але трішки пізніше.

Чи правда, що ви хочете зробити Кіркорова хрещеним батьком свого малюка?

— Про мою вагітність Філіп дізнався одним із перших. Але чи буде він хрещений, ще не ясно. До народження дитини кандидатури хрещених розглядатися не будуть.

Зараз ви читаєте новину «Лорак годуватиме дитину груддю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі