четвер, 26 квітня 2007 17:16

Лопес заспіває російському мільярдерові Мельниченку

36-річна голлівудська співачка і акторка Дженіфер Лопес співатиме на дні народження Олександри Ніколич — дружини російського мільярдера Андрія Мельниченка, 35 років. Вона приїде на дачу Мельниченка, яка розташована за 30 км від Лондона.

Лопес виконуватиме пісні протягом 40 хв., а тоді залишить свято. За концерт зірка отримає $3 млн. Мільярдер каже, що жодній іншій співачці стільки не заплатив би. Багатій погодився викласти кругленьку суму, бо Дженіфер — улюблениця його дружини. Лопес пропонували лишатися на дні народження, для неї виділили одну із 12 спалень на дачі мільярдера. Однак знаменитість відмовилася.

На 30-річчя колишньої "Міс Югославії" Олександри Ніколич розіслали запрошення Романові Абрамовичу, Джей Ло, Крістіні Агілері. Мельниченко каже, що перед застіллям усі запрошені кататимуться на конях та гратимуть у крикет. Чоловік іменинниці запевняє, що місця вистачить усім, адже дача займає цілий гектар.

Зараз ви читаєте новину «Лопес заспіває російському мільярдерові Мельниченку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі