вівторок, 22 березня 2011 00:15

Лоліту покликав заміж спортсмен

Російську співачку 47-річну Лоліту Мілявську покликав заміж тренер зі сквошу Дмитро Іванов, 35 років.

— Лоліта нікому не розповідає, що готується до весілля, — каже колега співачки по сцені. Просить не вказувати її прізвища. — Розписалися молодята 20 березня. Узаконення шлюбу святкуватимуть в одному з московських ресторанів. А на гулянку покличуть понад 200 гостей.

Кажуть, окрім матері й доньки Мілявської, на весілля запрошені родичі нареченого, а також співаки Алла Пугачова, Максим Галкін, Філіп Кіркоров.

— Лоліта отримала пропозицію від Діми ще торік у травні. Наречені навіть обмінялися каблучками. Лола замовила весільну сукню в одного з московських дизайнерів, виклала за неї 50 тисяч євро. Купила ексклюзивні прикраси з діамантами. А от дружку досі не знайшла собі. Під час одного з недавніх концертів жартувала, що попросить Аллу Борисівну. Не думаю, що Пугачова погодиться.

Лоліта Мілявська виходила заміж чотири рази. Першим чоловіком був її однокурсник Олександр Біляєв. Із другим, москвичем на прізвище Мілявський, співачка прожила три роки. Втретє взяла шлюб із шоуменом Олександром Цекало. Вони разом прожили 10 років.

Співачка виховує доньку Єву. Про батька дівчинки говорити не хоче. Четвертим обранцем артистки став Олександр Зарубін, який подарував Лоліті весілля за $1 млн. Пара розлучилася 2009-го.

Зараз ви читаєте новину «Лоліту покликав заміж спортсмен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі