четвер, 01 листопада 2007 16:49

Лоліта Мілявська забагато працює

Автор: фото: ITAR-TASS
  Співачка Лоліта Мілявська в московському Гостинному дворі демонструє вбрання від дизайнера Іллі Шияна
Співачка Лоліта Мілявська в московському Гостинному дворі демонструє вбрання від дизайнера Іллі Шияна

24 жовтня співачка Лоліта Мілявська, 43 роки, закривала  Тиждень моди в Москві, в Гостинному дворі. Артистка витягла на подіум санки, знайшла в залі маленьку дівчинку й покатала її. А тоді всілася на них сама. На показ прилетіла американська акторка Періс Хілтон зі своїм хлопцем, продюсером Джейсоном Муром. Її молодша сестра Нікі презентувала в Москві свою дизайнерську колекцію. Лоліта розстібнула на собі курточку, під якою був лише бюстгальтер.

9 жовтня на презентації синглу "Виявилося, ви — моя слабкість" у Лоліти стався серцевий напад. До нічного клубу, де проходила подія, співачка приїхала о 1-й ночі. Перед тим мала два виступи. Мілявській двічі ставало зле — в гримерці та за лаштунками. Їй кілька разів робили ін"єкції. Лікар заборонив Лоліті будь-яку працю. Але вона заспівала в клубі кілька пісень. За кілька годин артистка полетіла на концерт до Сиктивкара.

29 жовтня на студії ім. Довженка в Києві Мілявська знімалася в новорічній програмі "Ніч у музеї" для телеканалу "Інтер". У павільйоні зимно. Співачка вдягнена в тонку сукню з декольте на спині. Вона піднімає з підлоги блискітки й намагається розкидати по сцені. Але техніки двічі забувають увімкнути вітродув.

— Масовка будет мерзнуть и зарабатывать цистит, потому что несколько мудаков не знают своей роботы! — обурюється артистка.

Після зйомок "ГПУ" поцікавилася самопочуттям Лоліти.

— У меня просто переутомление и сбой имунной системы, а пишут всякую фигню, — відповідає співачка.

Після зйомок Мілявська їде на концерт у палац "Україна", присвячений 11-річчю телеканалу "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «Лоліта Мілявська забагато працює ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі