понеділок, 20 жовтня 2008 19:31

Лісогор похрестив доньку Марію-Евеліну

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  За хресних батьків своєї півторамісячної доньки Марії-Евеліни чемпіон Європи з плавання Олег Лісогор і Катерина Сесенко (у центрі) узяли Євгенію Губську, дружину депутата-”бютівця” Богдана Губського, та голову Держспоживстандарту України Олександра Шніпка
За хресних батьків своєї півторамісячної доньки Марії-Евеліни чемпіон Європи з плавання Олег Лісогор і Катерина Сесенко (у центрі) узяли Євгенію Губську, дружину депутата-”бютівця” Богдана Губського, та голову Держспоживстандарту України Олександра Шніпка

У неділю у Хрестовоздвиженській церкві Києво-Печерської лаври похрестили  півторамісячну Марію-Евеліну — доньку чемпіона Європи з плавання 29-річного Олега Лісогора і його дружини 28-річної Катерини Сесенко. Вона співвласниця інвестиційної компанії "Бізнес група Енергія".

Першим до церкви у чорному БМВ приїжджає хрещений батько Олександр Шніпко, 59 років. Голова Держспоживстандарту України — давній друг Олега Лісогора. Шніпко привіз образ Діви Марії.

— Це мєрная ікона — написана по зросту дитини, — показує образ у кольоровому пакеті. Марія-Евеліна при народженні мала 52 см зросту.

Лісогор і Сесенко приїжджають до Лаври без дитини. Зустрічають гостей. За півгодини жінка дзвонить по мобілці "Верту".

— Вы уже едете? — питає няню.

Олег і Катерина живуть разом півтора року. Вони не розписані.

— Після народження доньки у мене всі рекорди відійшли на другий план, — каже спортсмен. — Коли Марія народжувалася, я був у Пекіні на Олімпіаді. Спочатку була схожа на мене, а тепер як сміється — викапана Катя. Ще не агукає, а язика уже показує.

28-річна "регіоналка" Ірина Бережна поправляє туго зав"язану хустину. На її чорних колготках кілька затяжок. Бережна цілує Лісогора в щоку. Катерині вручає пакет із брендового бутику Sanahunt.

Хрещена мати дівчинки, дружина депутата-"бютівця" Богдана Губського 45-річна Євгенія, подарувала Марії-Евеліні срібний набір: скляночку, виделочку та ложечку. Губська приятелює з Сесенко, обидві є членами клубу "Модус Вівенді". Він допомагає дитячим будинкам та інтернатам.

— У клубі ставили виставу "Вісім жінок", — розповідає Євгенія Губська. — Катя грала мою доньку, яка потім завагітніла. Мабуть, так перейнялася роллю, що це сталося насправді. Я маю два сини, а тепер буду мати ще й доньку, — жінці в очі сліпить сонце. З-під темних окулярів тече сльоза. — Катя, це ти таку погоду замовила?

— Ага, цілу ніч хмари мітлою розганяла, — жартує та.

Марію-Евеліну привозять у "Тойоті Лендкрузер". Губська бере дитину, розгублено зупиняється на порозі храму. Настоятель церкви архієпископ Павло сердиться, що Євгенія стала позаду нього.

— Я тут молитву читаю, а вас досі немає! Віднині ваше відношення до Бога має бути більшим, — настоятель дивиться в очі хрещеним. — А ви: людей на вечірку зібрали чи до Бога прийшли? — сварить батьків за велику кількість журналістів у церкві. Лісогор мовчки тримає свічку. Архієпископ Павло в березні цього року хрестив Марію-Софію, доньку співачки Галліни.

Після хрещення гостей відвозять у ресторан "Разгуляєво". Запрошених 90 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Лісогор похрестив доньку Марію-Евеліну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі