четвер, 10 травня 2007 17:42

Ліндсі Лохан знову підсіла на кокаїн

Фотографи зняли 21-річну голлівудську акторку Ліндсі Лохан, коли вона нюхала наркотики в туалеті нічного клубу Teddy"s у Лос-Анджелесі.

Актриса зайшла до туалету разом із двома дівчатами, з якими познайомилася в клубі. Вона дістала з кишені джинсів пакунок із білим порошком. Спершу дала його понюхати своїм знайомим, а потім зробила це сама.

Ліндсі каже, що фотокартки сфальсифіковані.

— Я кинула вживати наркотики та пити спиртне після того, як пролікувалася в приватній клініці в Нью-Йорку,— твердить артистка.

Близька подруга Лохан Енджі запевняє, що та продовжує бавитись наркотиками, а спиртне вживає ледве не щодня.

— Її улюблений наркотик кокаїн. Ліндсі байдуже, чи бачить хтось, як вона нюхає його, чи ні, — каже Енджі. — Ми пішли на одну вечірку в Голлівуді. Спершу Ліндсі трималася, але коли я відійшла на 10 хвилин, а потім повернулася, то побачила на її столі понад 10 смужок кокаїну. Вона була некерована. Я замовила таксі й відвезла її додому. Там вона посипала кокаїном журнальний столик і нюхала його, ставши навколішки. Потім роздяглася і почала танцювати перед дзеркалом. Так повторювалося кілька разів до 11-ї ранку.

Енджі також запевняє, що подруга всюди носиться з пляшкою води, у яку налита горілка.

— Одного разу Ліндсі так штовхнула мене, що я вдарилася головою об двері, — скаржиться подруга.

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан знову підсіла на кокаїн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі