середа, 25 липня 2007 18:51

Ліндсі Лохан судитимуть

Автор: фото: REUTERS
  Ліндсі Лохан доставили до поліцейського відділку після того, як вона не змогла пройти по прямій лінії та доторкнутися пальцем до носа
Ліндсі Лохан доставили до поліцейського відділку після того, як вона не змогла пройти по прямій лінії та доторкнутися пальцем до носа

На голлівудську актрису Ліндсі Лохан, 21 рік, наприкінці серпня чекає суд за водіння авто в нетверезому стані та зберігання наркотиків.

Поліція затримала Лохан, коли вона гналася за іншою машиною. Під час перевірки виявилося, що Ліндсі не в змозі пройти по прямій лінії та дістати пальцем до носа. В поліцейському відділку перевірили вміст алкоголю в її крові. Він удвічі перевищував норму. В кишені актриси знайшли кокаїн. За кілька годин після затримання її відпустили під заставу в $25 тис.

Два місяці тому поліція вже затримувала Ліндсі. Тоді вона не впоралася з керуванням "мерседеса" і автівка врізалася в бордюр. Актриса була напідпитку, а в машині знайшли кокаїн. Лохан відпустили, бо їй була потрібна медична допомога.

Ліндсі 12 місяців відвідувала товариство анонімних алкоголіків. Але наприкінці минулого року її знайшли в готельному номері без тями. Лікарі встановили, що жінка знепритомніла через передозування кокаїну та знеболюючих засобів. Відтоді актриса носить на нозі браслет, який визначає ступінь її сп"яніння.

Режисери, які працювали з актрисою, обурювалися, коли вона приходила на знімальний майданчик, ледве тримаючись на ногах. Однак мати Ліндсі захищає доньку і каже, що "в 20 років треба спробувати все".

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан судитимуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі