пʼятниця, 04 липня 2008 15:25

Лев Лещенко відсвяткував перлинне весілля

  Російський співак Лев Лещенко познайомився із Іриною Багудіною на курорті в Сочі
Російський співак Лев Лещенко познайомився із Іриною Багудіною на курорті в Сочі

Російський співак 62-річний Лев Лещенко прожив 30 років у шлюбі з Іриною Багудіною, 54 роки. На честь перлинного весілля артист подарував дружині перстень із великою перлиною за 150 тис. руб. (майже 30 тис. грн. — "ГПУ").

На святкування до московського ресторану Лещенко запросив гумориста Володимира Винокура, співаків Алсу та Миколу Баскова. Гостей пригощав вином і коктейлями, червоною ікрою та осетриною.

Лев Лещенко познайомився із Багудіною на курорті в Сочі. Жили в одному готелі, випадково опинилися в ліфті й розговорилися. Леву було 35 років, Ірині — 22. Співак запросив її до ресторану.

— Мене вразило Ірине шикарне волосся та красива фігура, — згадує Лещенко. У той час він був одружений зі співачкою Альбіною Абдаловою, якій нині 67 років. — Якось зайшов до Іри в номер і побачив, що в неї вся косметика та речі — імпортні. Подумав, що вона шпигунка. Але виявилося, що Іра вчиться на дипломата, кілька років за студентським обміном живе в Угорщині.

Коли Лещенко повернувся до Москви, дружина виставила за двері квартири дві валізи з його речами. В інтерв"ю Альбіна зізнається, що кохає Лева та шкодує, що зробила п"ять абортів, живучи з ним.

— Одну дитину треба було залишити, — каже Абдалова.

Із Іриною Багудіною у співака дітей немає. Подружжя мешкає в 5-кімнатній квартирі на вул. Академіка Зеленського в Москві.

Зараз ви читаєте новину «Лев Лещенко відсвяткував перлинне весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі