четвер, 31 травня 2007 20:03

Лелека сниться до вагітності чи пожежі

 

"Мені часто сняться дороги, бо часто буваю у відрядженнях. В останньому сні бачила дорогу й гору вдалині. Думаю: треба до неї дістатися, вибратися на вершину. Йшла пішки, втоми не відчувала. Не озиралася. Не поспішала, але й не пленталася. Аж раптом із тієї гори назустріч прошмигнув злинялий рудий вовк. Я злякалася, але він не звернув на мене уваги. "Це розвідник, — промайнуло в голові, — зараз примчить ціла зграя". І справді, з-за спини бігло два чорних великих вовки, схожих на залізних. Вони мене також не зачепили. До чого такий страшний сон?

Марія, 26 років, м. Київ".

Найчастіше дорога символізує долю, з якої не звернеш. Спокійна хода свідчить про тихе життя без перешкод. Успіхів досягнете пізніше, можливо, перед старістю. Якщо йдете шляхом знань, то це найдовша дорога. Шлях віри трохи коротший. Шлях вчинків найкоротший: міркування про кар"єру, тривоги можуть вилитися в жахи (вовків). Слід сміливіше діяти, втілювати задумане в життя. Якщо ж сподіваєтесь на зустріч із чоловіком, то, мабуть, це найближчим часом нічого не дасть. Якщо думаєте про заміжжя — не бійтеся чоловічої агресії, плекайте любов.


"Працюю в бізнесі три роки. Перед відпусткою маю остаточно з"ясувати стосунки з конкурентами. Сниться, що граю з ними (їх то двоє, то троє) у футбол. Вони щось вигукують, кричать. Я б"ю м"яч угору, та у ворота ніяк не можу загнати. Ловлю м"яч перед своїми ворітьми, а потім вибиваю, і він закочується в чужі ворота. Диктор на стадіоні оголошує моє прізвище, а на табло світиться цифра один. Зараз веду переговори про купівлю об"єкта нерухомості. На нього є кілька претендентів. До речі, чи можна сприймати цифру 1 як один мільйон, що маю заплатити? Таку суму  власник називав.

Володимир Карпович, 31 рік, м. Київ".

Ваші суперники гідні вас. Та ви сміливіші або багатші, й можете вирішувати справи самостійно. А їм необхідно діяти спільно. Щодо цифри, раджу ще поторгуватися.


"Мені снилися птахи: лелека і два якихось невідомих. Не знаю, до чого це.

Тетяна, студентка, 21 рік, м. Київ".

Чи не час виходити заміж, щоб лелека приніс дітей? Та, певно, маєте проблему вибору між двома. Або така дилема скоро постане. Лелека може снитися й до вагітності чи пожежі. Але для вас пожежа може асоціюватися з любов"ю.

Зараз ви читаєте новину «Лелека сниться до вагітності чи пожежі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі