вівторок, 07 вересня 2010 03:35

Лариса Фрадинська виграла мільйон гривень

Автор: фото: Ольга КАМЄНЄВА
  Ведуча лотереї ”Лото забава” Лариса Руснак обіймає переможницю Ларису Фрадинську із Дніпропетровська. Жінка грає у лотерею з 1976-го. За виграний мільйон влаштує весілля сину
Ведуча лотереї ”Лото забава” Лариса Руснак обіймає переможницю Ларису Фрадинську із Дніпропетровська. Жінка грає у лотерею з 1976-го. За виграний мільйон влаштує весілля сину

60-річна Лариса Фрадинська з Дніпропетровська виграла в лотерею "Лото забава" 1 млн грн. Забирати приїхала разом із донькою 38-річною Наталією.

— Виграшний білет купила 3 вересня о 16.15, — розповідає Лариса Миколаївна. — Спочатку пішла на пошту, а там термінал уже закрили. Кажу дівчатам: "Та що ж ви мені мільйон виграти не даєте?". Пішла на житловий масив Комунар, там є ще одна точка продажу. Купила  за 6 гривень один білет, бо в кишені тільки "десятку" мала. Переді мною взяли чотири, після мене — три. У неділю вранці сіла перед телевізором. У руках тримала зошит, куди записую всі результати. На свій білет не подивилася. Побігла на кухню готувати сніданок. Заварила чаю й сіла на дивані перевіряти виграшні номери. Дивлюся, а в мене все співпадає. Виявляється, я мільйон виграла. Сиджу, ще раз перевіряю цифри. Донька повз проходить і каже: "Мамо, чого тебе так ковбасить?". А я: "Зараз і тебе ковбасити буде". За годину зять приїхав із рибалки. Як розповіли йому про виграш, він говорить: "Наша бабушка играла-играла и вот доигралась".

Під час прямого ефіру Ларису Миколаївну запрошують на сцену. Вручають чек на 1 млн грн і квіти. Вона часто кліпає очима, щоб не заплакати. Віддає букет ведучій та обіймає її. Із донькою сідає на стілець за знімальним майданчиком. Дістає з кишені зошит і білет. Починає закреслювати виграшні цифри.

— Я сьогодні ще 10 гривень виграла, в мене співпали дві останні цифри, — розповідає після гри. — Майже всі мої друзі грають у лотерею, але більшість цього не афішують. Бояться, що люди засуджуватимуть за даремну трату грошей. Я теж нікому не хотіла про виграш розповідати. Та сьогодні мене по телевізору показали, то вже всі на районі знають, що я — мільйонер.

Лариса Фрадинська у лотерею грає з 1976 року:

Донька питає: "Мамо, чого тебе так ковбасить?"

— 2000-го виграла телевізор та відеоплеєр, часто вигравала по 5 та 7 гривень. Кілька років тому — 200 грн. Купила за них шкіряні туфлі на високих підборах. Дітей прошу не купувати мені подарунків на свята. Кажу: "Краще купіть мені два білети". Хотіла, щоб і на 60-річчя їх принесли. Не послухали — подарували костюм і гроші. Мене відмовляли білети купувати, не вірили, що коли-небудь виграю.

Крім Наталії, Лариса Миколаївна від другого шлюбу має ще двох дітей — 27-річну Катерину та Назара, 23 роки. Донька працює вихователькою у дитячому садку, син — безробітний.

— Назар уже рік живе з дівчиною. Давно вирішили, що одружаться, та все не було грошей. Тепер їм допоможу організувати весілля. Невістці куплю гарну сукню, а синові — чорний костюм. А ще подарую їм весільну подорож. Хочу, щоб світ побачили.

Лариса Миколаївна 15 років працювала машиністом шахтного підйому в Дніпропетровському метро. Тепер — на пенсії.

— Про метро в мене лишилися найкращі згадки. Там ми з другим чоловіком познайомилися. Він слюсарем працював. Закохалися з першого погляду. Він мені освідчився. Прожили 30 років. 

Зараз ви читаєте новину «Лариса Фрадинська виграла мільйон гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі