понеділок, 24 грудня 2007 15:25

Лариса Доліна будує замок із винним погребом

  Співачка Лариса Доліна одружена з 39-річним бізнесменом Іллею Спіциним
Співачка Лариса Доліна одружена з 39-річним бізнесменом Іллею Спіциним

52-річна співачка Лариса Доліна будує в підмосковному селищі Долина Грьоз палац. Проект обійдеться їй у $3,5 млн. Проект новобудови співачка розробила зі своїм чоловіком бізнесменом Іллею Спіциним, 39 років.

У будинку буде зала для концертів, спортзал із тренажерами, фінська лазня і гламурний басейн, дно якого нагадує морське. Обладнають кімнату для куріння кальяну. А в підвалі облаштують більярдну, винний погріб і студію звукозапису.

— Будинок стоїть на березі водосховища, з вікон видно річку та ліс, — каже Доліна. — Я проклала доріжку до причалу, там стоїть моя яхта.

У співачки є 7-кімнатна квартира площею 200 кв. м у центрі Москви. Вона придбала її за $750 тис. після весілля зі Спіциним. Разом вони живуть уже понад 10 років. Доліна заявила, що хоче народити дитину. Від першого шлюбу, з музикантом Олександром Міочинським, у неї є 24-річна донька Ангеліна.

Зараз ви читаєте новину «Лариса Доліна будує замок із винним погребом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі