Ексклюзиви
вівторок, 09 жовтня 2018 05:55

Лана Вєтрова і Дмитро Єсипчук два роки відкладали весілля

Столичний відеооператор і пілот 52-річний Дмитро ЄСИПЧУК одружився з керівницею Національного реєстру рекордів Ланою Вєтровою. Познайомилися чотири роки тому під час реєстрації рекорду чоловіка — 2014-го він із товаришем здійснив 8-годинний переліт на тримісному аерошуті — надлегкому літальному апараті з парашутом.

— Аби стати рекордсменом, Діма здійснив дві спроби, — розповідає Лана Вєтрова. — Перша виявилася невдалою, та він не здався. Пізньої осені подзвонив і сказав: "Будемо летіти". Вразив мене своєю силою волі й бажанням бути кращим. В аерошуті був разом із товаришем, а третє місце залишили під пальне, щоб не сідати на дозаправку. Летіли на висоті 5 тисяч кілометрів. За 8 годин здолали 600 кілометрів. Діма таки встановив рекорд. Після цього ми з ним ближче познайомилися і почали зустрічатися.

Пропозицію коханій Дмитро Єсипчук зробив 2016 року.

— Це було романтично, — каже Лана. — Запропонував стати його дружиною під час польоту на параплані у Казахстані. Та до загсу ніяк не могли дійти через брак часу. Друзі постійно казали: "Скільки можна тягнути? Вже час одружитися". Це вдалося зробити лише через два роки.

Обоє раніше були у шлюбі. Від попередніх стосунків мають дорослих дітей.

— Підготовкою до весілля займалася моя донька 25-річна Марта, — говорить Лана Вєтрова. — Вона знайшла мені сукню, організувала вечірку. Із розваг замовила павільйон-антистрес, де можна бити посуд. На весілля запросили небагато гостей. Після святкування на тиждень поїхали до друзів в Ізраїль. Орендували автомобіль і об'їхали країну вздовж і впоперек. Раніше мріяла почитати газету, лежачи в Мертвому морі. Під час весільної подорожі це бажання здійснилося.

Зараз ви читаєте новину «Лана Вєтрова і Дмитро Єсипчук два роки відкладали весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути