понеділок, 19 листопада 2007 17:05

Квартиру Любові Поліщук намагалися пограбувати

Напередодні роковин смерті російської актриси Любові Поліщук грабіжники зламали двері її квартири в Большому Казенному провулку в Москві. Вони шукали діаманти та родинне золото.

Любов Поліщук померла торік 28 листопада від недуги хребта на 57-му році життя. Після смерті актриси в квартирі мешкають чоловік, художник Сергій Цигаль, та донька Маріетта, 23 роки. Майже два тижні Сергія та Маріетти не було в Москві. Перед роковинами смерті вони поїхали в Омськ провідати маму Любові Поліщук — 79-річну Ольгу Пантеліївну.

— Люба не була бідною. Мала квартиру в Москві, дім у Криму будувала, — каже мати актриси. — Але дорогих діамантів чи шкатулок із золотими прикрасами не було точно. Вона не любила каблучок. Але пліткували, що їх у неї було багато.

11 листопада Маріетта повернулася додому. Двері чорного входу до квартири були зламані, поряд валялася відмичка. Дівчина одразу подзвонила в міліцію.

— Схоже, грабіжників хтось злякав, бо у квартирі нічого не зникло, — кажуть у міліції. — Усі речі на своїх місцях. Мабуть, хтось із сусідів застав крадіїв зненацька.

Зараз ви читаєте новину «Квартиру Любові Поліщук намагалися пограбувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі