четвер, 14 серпня 2008 18:26

Ксенія Бородіна таємно вийшла заміж

  Російська телеведуча Ксенія Бородіна не розголошує прізвища свого чоловіка Юрія
Російська телеведуча Ксенія Бородіна не розголошує прізвища свого чоловіка Юрія

Минулої п"ятниці російська телеведуча 25-річна Ксенія Бородіна вийшла заміж за московського бізнесмена Юрія, 28 років. Прізвище чоловіка вона тримає в таємниці.

— Сиділи з Юрою в караоке-барі. Співали пісню: "Все ділити з тобою навпіл". Потім він сказав: "Давай одружимося". Раптом зрозуміла, що теж хочу цього найбільше за все на світі, — каже телеведуча.

Чоловік подарував їй обручку з діамантом. За кілька днів молодята влаштували весілля. Запросили родичів та кілька друзів. Ксенія була в золотавій вечірній сукні.

— Я нікого не кликала, лише найближчих. Із Юрою ми розписалися, потім поїхали в ресторан "Ноїв ковчег". "Гірко" нам не кричали, але я кидала букет за спину. На річницю весілля покличемо журналістів, повінчаємося. У мене буде біла сукня і великий весільний торт.

Із Юрієм Бородіна познайомилася торік на програмі "Камеді Клаб".

— Сиділи за столиками поруч, — розказує. — Півроку тому випадково зустрілися на дорозі. У моїй машині зламалися гальмівні колодки, я опустила скло й запитала Юру, де можна їх поміняти. Він забрав моє авто, а через дві години повернув. Після цього почали разом вечеряти й ходити в кіно. За два місяці стали жити разом. Тепер Юра жартує: "Вдало я поміняв колодки".

Медовий місяць пара проведе на Мальдівах. За кілька днів до весілля Ксенія ходила в центр планування сім"ї. Говорить, що хоче завагітніти.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Бородіна таємно вийшла заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі