четвер, 17 січня 2008 15:35

Крістіна Аґілера народила первістка

У суботу в медичному центрі "Цедарс-Сінай" у Лос-Анджелесі 28-річна американська співачка Крістіна Аґілера народила хлопчика вагою 2,8 кг. Спочатку Аґілера хотіла назвати первістка на честь свого чоловіка, менеджера Джордана Бретмена, 28 років. Та перед пологами передумала й назвала сина Максом Лайроном.

"Дитина народилася. Мама й тато почуваються добре", — розіслала Аґілера повідомлення друзям. Співачка до останнього приховувала вагітність. Доки її батько Фаусто в інтерв"ю не похвалився, що невдовзі стане дідом. На концерті в Мельбурні співачка зомліла на сцені. Після цього вона відмінила тур Австралією та Новою Зеландією.

— Я можу посковзнутися і впасти на сцені, — хвилювалася Крістіна. — Не хочу ризикувати дитиною.

Аґілера та Бретмен познайомилися 2002-го на костюмованій вечірці в Лос-Анджелесі. Артистка була там у весільному вбранні, а Бретмен — у костюмі вампіра Дракули. Згодом Джордан став менеджером Аґілери. Вони зустрічалися три роки. На весілля запросили лише 130 гостей. Їх попросили не купувати весільних подарунків, а пожертвувати гроші у фонд допомоги американцям, постраждалим від урагану Катріна.

Зараз ви читаєте новину «Крістіна Аґілера народила первістка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі