середа, 08 лютого 2012 00:15

Котвицьку надурили на 700 тисяч гривень

Автор: фото: Андрій Шматов
  Христина Котвицька на проекті ”Біг Бразерс” познайомилася з ізраїльтянином Ельдаром Ельдмано. Зараз пара живе разом
Христина Котвицька на проекті ”Біг Бразерс” познайомилася з ізраїльтянином Ельдаром Ельдмано. Зараз пара живе разом

Переможниці шоу "Біг Бразерс" киянці 20-річній Христині Котвицькій не виплатили обіцяного 1 млн грн. За перемогу в проекті дали 300 тис. грн.

— Я не хочу про це говорити, бо за умовами контракту не маю права. Спочатку, звичайно, розстроїлася, бо мова йшла про мільйон. Але на каналі мені сказали, що ця сума офіційно ніде не прописана. Із 300 тисяч іще й вирахували податок, — каже Христина.

Одягнута у сріблясті лосини та молочного кольору туніку. У вухах масивні срібні сережки.

— Насправді я очікувала, що буде якась мутка в цьому. Але я не розстроєна. Добре, хоч щось дали. На гроші не збираюся купувати купу шмоток чи літати по дорогих курортах. Вкладу їх у творчість. Хочу стати співачкою.

Христина три місяці брала участь в проекті "Біг Бразерс". Виграла з-поміж 16 учасників.

— Я ж була наймолодша, і мене ніхто не вважав за свою конкурентку. Всі казали: "Та ти ще мала, що ти знаєш?" Мені було так образливо, — говорить дівчина, попиваючи яблучний фреш. — Організатори також валили запитаннями типу: "Як ти ставишся до того, що тебе будуть знімати в туалеті, голою в душі, чи можливий секс на камеру, якщо тобі сподобається хтось?". Я відповіла, що в цьому реаліті-шоу готова на все. От тільки красти не буду.

На проекті Христина познайомилась із ізраїльтянином 27-річним Ельдаром Ельдмано. Зараз живуть разом.

— Спочатку він мене "взяв" своєю зовнішністю. Схожий на Джонні Деппа, мого улюбленого актора. Ми три тижні зустрічалися, потім переспали. Це викликало великий скандал на проекті. Канал зробив із цього шоу, наче мій тато приїжджав і вибивав там стіни. Хотів мене забрати. Але це неправда — він не приїжджав узагалі. Я себе не стримувала. А для чого? Це роблять багато акторів під час зйомок. Анджеліна Джолі у фільмі "Спокуса" з Антоніо Бандерасом такі сцени влаштували. І що? В неї бєшена популярність, і ніхто її не засуджує. Даша Астаф'єва також не соромиться показувати свої груди.

— Складно було пояснити батькам. Мама довго говорила, що я їх опозорила, а я їй доводила, що цим займаються всі. Чого це приховувати? Урешті вона здалася. Але все рівно казала: "Ну ладно, переспали ви один раз. А для чого було постійно це робити?".

Зараз ви читаєте новину «Котвицьку надурили на 700 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі