вівторок, 13 листопада 2007 18:07

Корольову з Ямою визнали найкращою парою

Автор: фото: надане прес-службою телеканалу ”1+1”
  На конкурсі ”Танці з зірками-3” журі попросило учасників помінятися партнерами. Пару Владислава Ями та Наталі Корольової визнали найкращою
На конкурсі ”Танці з зірками-3” журі попросило учасників помінятися партнерами. Пару Владислава Ями та Наталі Корольової визнали найкращою

10 листопада на конкурсі "Танці з зірками-3" на телеканалі "1+1" журі попросило учасників помінятися партнерами. Для артистів це стало несподіванкою. Нові пари мали станцювати самбу.

Партнер співачки Наталі Могилевської 25-річний Влад Яма танцював зі співачкою Наталією Корольовою, 34 роки.

— Із нею танцювати було цікаво й незвично, — каже Яма. — Але техніка Могилевської краща. На генеральній репетиції я тренував самбу з нею. Я був шокований, коли нашу пару розбили.

Після запального танцю Яма поцілував Корольову в щічку. Їх визнали найкращою парою. Члени журі зауважили, що вони дивилися одне одному в очі, між ними був контакт. Влад щасливо розрубав кулаком повітря і вигукнув: "Єс!"

32-річна Наталя Могилевська танцювала самбу з грузинським танцівником Євгеном Папунаїшвілі, 24 роки. Ця пара отримала найбільше критичних зауважень. Член журі хореограф Григорій Чапкіс заявив, що Могилевська була найменш музичною з усіх учасників шоу. Співачка закліпала очима й уткнулася обличчям в сорочку Папунаїшвілі. Той заспокійливо гладив її по голові.

— Я не образилася на Чапкіса, бо люблю його, — каже Могилевська. — Коли мене поставили в пару з Євгеном, я розгубилася. У танці має вести чоловік, а Євген зупинився й чекав чогось від мене. Мені потрібно було те, що дав Влад Корольовій. Він завжди знає, що треба партнерці. Я уважно спостерігала, як він танцював із нею. Укотре переконалася, що маю чудового партнера.

Київський театральний режисер Сергій Проскурня, 50 років, спостерігає за конкурсом "Танці з зірками".

— Мені було б цікаво, якби в фіналі виступили Могилевська з Папунаїшвілі, а Корольова — з Ямою, — говорить він. — Грузин дуже виразний і легко танцює. Та у них із Корольовою є дистанція, заповнена фліртом. А Яма й Могилевська максимально щеплені. В обох Наталь — однаковий набір жіночої зброї. Вони однаково оголяють плечі. Це сильні жінки, які уміють подати себе. А Папунаїшвілі й Яма — чоловіки-секс-символи.

Зараз ви читаєте новину «Корольову з Ямою визнали найкращою парою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі