вівторок, 14 жовтня 2008 18:04

"Кому тошнить від українців, хай їдуть до себе"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Дорогі наші газети, радіо і телебачення. Коли ви будете писати правду про людей, бо брехня вже набридла. Скільки можна іздіватися із України та українців? Коли ви напишете, хто нас зводить лобами? Другим країнам приподносять, які хохли всемирні націоналісти та кровопивці, а чого ж тоді по всьому миру тільки хохлів беруть наймитами?

Дорогий президент, ми вас вибрали, бо знали ваш ум, совість. А ви кому нас у раби здали, кому все дозволили приватизувати? Де в нас взялися мільярдери, вони роблять своїми руками та своєю сім"єю? Скільки при вас банків повідкривали. Усе розрушили: заводи, фабрики, щоб нічого в нас не було. До чого ви землю допустили. Верховна Рада вибирає сама себе, диктує як і що робити та складає все в свої кармани. Чого в нас должна бути російська мова державною? Найдіть хоч одну країну, де користувалися б чужою мовою? Кому тошнить від української мови й українців, хай їдуть до себе, а не п"ють з України та людей кров.

На кой чорт нам ті партії, хто їх породив. Чого книги не випускають українською мовою, немає грошей у государства? А на Верховну Раду є гроші содержувать стільки ідолів? А Юля працює на свої кармани, а людей косою дурить.

Більшого бардака немає ніде, як в Україні, бо ми привикли вірити, жаліти всіх.

Уважаємий президент, подумайте про Батьківщину й наших людей, а не за ідолів, які вас травили, убили Гетьмана, Ґонґадзе.

Пишіть, дорогі редактори й журналісти, правду. Усіх заказчиків пора виводити на чисту воду".

Лист надіслав Гайчук Г. А. із м. Дрогобич Львівської обл.

Зараз ви читаєте новину «"Кому тошнить від українців, хай їдуть до себе"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі