четвер, 16 серпня 2007 17:23

Колишній чоловік багато заробляє

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Я росла, і разом зі мною росли мої негаразди, — пише багатодітна мати Марія з Черкащини. — По сусідству жила жінка — вроджена відьма. Вона в мене з голови кісники виривала, зі сліду брала землю. Тепер, куди б я не йшла, не зверталася — всі мене стороняться, неначе я потвора. Чужий собака й той гавкає на мене. Мені вже за 60, я народила й виростила 11 дітей. Усім нам немає щастя".

Шановна пані Маріє, ваше сусідство не минулося даремно.  Сусідка вже в іншому світі, але її "подарунки" залишилися на вашому біополі та фізичному тілі. Чинилася порча не за день, тож і  зніматиметься поступово. Звертайтеся до всіх, хто може допомогти. На голові ви носите маску-образ розлюченого бика. Хоч ваші діти живуть власною долею, карма роду — спільна для всіх.


"У мене хворіють дорослі діти, — пише Олена з Кіровоградщини. — Хвороба ця з"явилася несподівано. Спочатку занедужав у 22 роки син на виразковий коліт, а через п"ять років — донька. Не допомагають ані медицина, ані знахарі. Дочка не може знайти роботу. Син — одружитися. Навколо нас ніби замкнуте коло".

Життєві негаразди справді підточують здоров"я людини. Першими страждають органи, в яких порушено природній енергообмін. Часто це відбувається внаслідок порч. Вона є на ваших дітях. Дітям слід  відновити свої біоенергоінформаційні системи. А ще — спробувати змінити місцеперебування на екологічно чистіше.


"Мої проблеми криються в колишніх життях, — міркує Галина з Житомирщини. — Напевно, колись я була ростовщиком і зловживала. Моя проблема — гроші. Батьки виховували мене по-радянськи: "Гроші — це погано". А колишній чоловік вихвалявся, що багато заробляє. Коли ми розлучалися, я сказала: "Не треба мені твоїх грошей, я сама виберуся зі скрути". Але вже майже 10 років, як не можу вилізти з боргів".

Шановна Галино, своєму чоловікові, який самостверджувався через гроші, ви завдали удару, коли відмовилися гідно оцінити його статки. Ваше біополе — у великій сітці з програмою "не май грошей". Це і є головною причиною ваших фінансових проблем. Порчі допомагають вам відпрацьовувати та відстраждати гріхи.

Зараз ви читаєте новину «Колишній чоловік багато заробляє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі