середа, 07 травня 2008 17:06

Кобзону лікуватимуть серце

Російський співак Йосип Кобзон, 70 років, поскаржився на сильний біль у серці. Після обстеження кардіологи медичного центру Бакульова в Москві виявили порушення ритму серцебиття.

— Йосип Давидович захворів через перевтому, — припускає головний кардіолог Росії Лео Бокерія, 68 років. — Треба терміново лікувати, доки не з"явилися серйозніші відхилення.

Кобзону стало зле після похорону його близького друга — поета Михайла Таніча. Наступного дня, 18 квітня, артист давав концерт у палаці "Україна" в Києві.

Лікарі радять Кобзону вставити кардіостимулятор або ж лягти на операцію. Другий варіант вважають небезпечним.

— Усе-таки він немолодий, — зауважує Бокерія.

Йосип Кобзон рідко звертається до лікарів. Каже, бракує часу стежити за здоров"ям. 2005-го його двічі оперували — у Москві та Берліні лікували рак простати. У Німеччині в співака також виявили пневмонію та зараження правої нирки.

— Я провів 15 днів у комі. Лікарі говорили, що житиму кілька місяців, — розповідав Кобзон. — Але дружина вмовляла мене триматися, силоміць годувала. Завдяки їй я вижив.

56-річна Неллі — третя дружина Кобзона. Він був одружений зі співачкою Веронікою Кругловою та артисткою Людмилою Гурченко. У Кобзонів двоє дітей — 31-річна Наталя і 33-річний син Андрій. Подружжя має п"ятьох онучок — Ідель, Мішель, Орнеллу-Марію, Аню та Поліну. Три місяці тому в артиста з"явився онук Михайло.

Зараз ви читаєте новину «Кобзону лікуватимуть серце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі