вівторок, 02 жовтня 2018 00:00

"Кобзон так чортам заспівав, що вони йому вирішили компаньйона прикликати"

Підлітки, які користуються соціальними мережами понад 5 год. на добу, ушестеро більше схильні до самогубств за ровесників, які проводять в інтернеті менше часу.

Такі дані наводять учені з Каліфорнійського університету Сан-Дієго, США. У їхньому дослідження взяли участь 10 тис. старшокласників. Серед дітей, які проводять он-лайн менш як 5 годин на добу, на депресію страждають 4%, думки про самогубство мають 3%. Поміж підлітків, які користуються соцмережами більше часу, на депресію страждають 58%, а суїцидальні думки мають 65% осіб. Дівчата схильні до самогубств частіше за хлопців, бо в підлітковому віці вони залежніші від суспільної думки і мають менш стійкий емоційний стан, кажуть науковці.

Учені радять не забороняти дітям користуватися соціальними мережами. Але рекомендують обмежити час перебування он-лайн.

Що обговорювали користувачі соціальних мереж у вересні

2 вересня у Донецькому театрі опери та балету попрощалися з главою бойовиків ОРДО Олександром Захарченком. Він загинув під час вибуху в місцевому кафе "Сєпар". Разом із ватажками так званої ДНР прийшов туди пом'янути російського співака Йосипа Кобзона, який помер напередодні. РФ у вбивстві Захарченка звинувачує Україну.

"В Ізраїлі під Новий рік завозять гарне шампанське. То я останніми роками завжди беру про запас, щоб поминати воріженьок. Витрачати на Йосю мені було шкода цілу пляшку, але на "дуплєт" — це ж святе дєло".

Василь Лапа, "Твіттер"

"Видно, Кобзон так чортам заспівав, що вони йому вирішили компаньйона прикликати".

Павло Садоха, "Фейсбук"

"Немає чому радіти. Від перестановки глистів загальна інтоксикація організму не змінюється. А глистів у тій купі ще достобіса. Та й по вільних українських землях вони повзають, не криючись, і добре почуваються".

Алла Кудрик, "Фейсбук"

У Стамбулі завершився Архієрейський собор Константинопольської церкви. На ньому Вселенський патріарх Варфоломій зустрівся з предстоятелем Російської православної церкви патріархом Кирилом. Повідомив, що збирається надати Українській православній церкві автокефалію. Остаточне рішення мають ухвалити на наступному Синоді. Він відбудеться в жовтні.

"На жаль, РПЦ вже давно не церква, а філія ФСБ. Вони впливають на маси, прикриваючись словом Господнім. Не ведуть людей до спасіння, а штовхають у політику".

Антон Лисенко, "Фейсбук"

"Треба йти ще далі — у відповідь на московитську ідею Третього Риму висунути ідею Києва як Другого Константинополя. На практиці це означало би створення в столиці України штаб-квартири Вселенського патріарха з цілком логічним православним оточенням — а не ісламським, як у Стамбулі. Це однозначно перетворило би Київ у центр православного світу".

Анатолій Дмитрук, "Фейсбук"

"Це ще один цвях у гроб імперії, а для нас — четвертий кут фундаменту в нашій незалежності й державності".

Ваня Дубей, "Твіттер"

Антикорупційні органи оголосили підозру керівнику Міністерства інфраструктури Володимирові Омеляну. Йому інкримінують незаконне збагачення та недекларування доходів. Солом'янський районний суд міста Києва арештував його майно. Омеляна відпустили на поруки міністра молоді та спорту Ігоря Жданова.

"О нет! Мы останемся без Гиперлупа!"

Олексій Новаковський, "Інстаграм"

"Цікаво, яка реальна причина цього "двіжу для лохів" — Омелян погано ділиться чи Путін "попросив" покарати за зупинку залізничних перевезень?"

Микола Павленко, "Інстаграм"

Британський прем'єр-міністр Тереза Мей назвала імена підозрюваних у за­маху на життя Сергія Скрипаля та його доньки Юлії 4 березня в Солсбері. Ними виявилися двоє офіцерів ГРУ Росії Олександр Петров і Руслан Боширов. В інтерв'ю російському каналу вони заявили, що їздили в Солсбері з туристичною метою. Та подивитися місто не змогли через сильні снігопади.

"Каждый русский, который едет на два дня в Великобританию, один из них обязательно проведет в Солсбери. Потому что там собор и часы, а в Лондоне вообще делать нечего".

Віталій Кардашов, "Фейсбук"

"В одного з них під час інтерв'ю вискочило що "мы решили закончить это дело до 4 числа"… А взагалі — всі ж люди, перелетівши пісвіту, їдуть дивитися собор у Солсбері. Не Вестмінстер, не Парламент і не собор Святого Павла. Нє — приземлилися — і одразу в Солсбері".

Радко Мокрик, "Твіттер"

"Короче, вся эта история была просто вирусной рекламой собора в Солсбери".

Світлана Капустян, "Фейсбук"

Президент Петро Порошенко подав позов проти британської телерадіокомпанії Бі-Бі-Сі за наклеп. В одному зі своїх матеріалів вони стверджували, що він заплатив щонайменше $400 тис. за першу зустріч із керівником США Дональдом Трампом.

"Порошенко подав позов, бо зажалів кошти".

Антон Цешенко, "Інстаграм"

"Гарантований програш за будь-якого рішення суду. Публікація не могла завдати шкоди репутації Порошенка, бо її немає".

Олександр Терек, "Фейсбук"

25 вересня міністр соцполітики Андрій Рева заявив про підвищення тарифів на газ для населення на 25%. Назвав рішення вимушеним — без нього країна не отримає траншу Міжнародного валютного фонду.

"Є варіант уникнути піднятті цін на газ — вистріляти всіх 450 корупціонерів і повернути вкрадені гроші в казну".

Андреас Гатті, "Фейсбук"

"Усі транші можновладці беруть собі на дорогі потіхи та премії. А прості люди на зиму мають впадати в сплячку. Як ведмеді".

Мая Ємець, "Фейсбук"

"Я ніяк не можу допетрати, нафіга ці транші? Наші олігархи вже мають стільки грошей, що самі транші можуть видавати".

Валентина Іщук, "Фейсбук"

Зараз ви читаєте новину «"Кобзон так чортам заспівав, що вони йому вирішили компаньйона прикликати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі