понеділок, 12 травня 2008 14:33

Клаудія Шиффер фліртувала з Валентино

  Італійський дизайнер Валентино Гаравані зазирав у декольте німецької манекенниці Клаудії Шиффер у Національному музеї мистецтва в Нью-Йорку
Італійський дизайнер Валентино Гаравані зазирав у декольте німецької манекенниці Клаудії Шиффер у Національному музеї мистецтва в Нью-Йорку

У Національному музеї мистецтва в Нью-Йорку відкрилася виставка одягу "Супергерої: мода і фантазія". Відомі дизайнери створили вбрання під впливом костюмів улюблених героїв коміксів — Бетмена, Жінки-кішки, Супермена.

— Ми показали, як комікси вплинули на світову моду, — пояснює італійський дизайнер 73-річний Джорджіо Армані, який фінансував проект. На вечірку прийшли його клієнти — актори Том Круз і Кеті Холмс, Дженніфер Лопес, Джулія Робертс, Скарлетт Йоханссон, Джордж Клуні, футболіст Девід Бекхем із дружиною Вікторією Адамс, моделі Кейт Мосс та Жизель Бундхен.

Німецька манекенниця Клаудія Шиффер, 37 років, прибула на вечірку сама. На червоній доріжці позувала разом із італійським дизайнером Валентино Гаравані, який зазирав у її глибоке декольте. Дизайнер називає жінку однією зі своїх улюблених моделей.

— У Клаудії досконала фігура, — захоплюється він.

Колись Шиффер мала роман із принцем Монако Альбертом. Покинула його, коли чоловік відмовився одружуватися. Кілька років модель зустрічалася з ілюзіоністом Девідом Копперфілдом.

— Клаудія працювала з ранку до ночі, — скаржився Копперфілд після їхнього розриву. — А від її сиркової дієти в мене зіпсувався шлунок.

2002-го манекенниця вийшла заміж за британського продюсера Метью Вона. Після цього залишила модельний бізнес. Нині виховує двох дітей — 5-річного Каспара та Климентину, 3 роки. Нещодавно Клаудія заявила, що повертається до світу високої моди. Дизайнер Карл Лаґерфельд умовив її зробити кілька фотосесій у вбранні від "Шанель".

Зараз ви читаєте новину «Клаудія Шиффер фліртувала з Валентино». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі