середа, 30 березня 2011 04:00

Ківалов розказав анекдот про монтировку

Автор: фото з сайта www.tabloid.pravda.com.ua
  Співачка Камалія прийшла на нагородження у столичний палац ”Україна” у сукні дизайнера Сергія Єрмакова
Співачка Камалія прийшла на нагородження у столичний палац ”Україна” у сукні дизайнера Сергія Єрмакова

У суботу, 26 березня, у столичному палаці "Україна" вручали премії "Людина року". Гості та лауреати спізнюються. Нагородження починають із затримкою на півгодини.

Останньою на червону доріжку ступає співачка 33-річна Камалія. Вона у сріблястому платті від дизайнера Сергія Єрмакова. Шлейф сукні притримує охоронець. Артистка йде під руку зі своїм чоловіком, пакистанським бізнесменом 56-річним Мохаммадом Захуром. Він щойно повернувся з Лондона.

Захур розповідає, що на "Людину року" запросив російського співака Філіпа Кіркорова.

— Але його викликав російський президент Медведєв до Петербурга. Ще вранці знімав свій кліп у Києві, а по обіді полетів.

Підприємцеві Олександрові Онищенку вручають премію "Меценат року". До неї додають сертифікат на проживання у паризькому готелі протягом трьох днів та вечерю в одному з найкращих ресторанів Парижа.

Перед оголошенням номінації "Юрист року" мікрофони у ведучих перестають працювати. За кілька хвилин їх лагодять. Переможцем оголошують нардепа-"регіонала" 56-річного Сергія Ківалова. Зал невдоволено гуде. Ківалов починає розказувати анекдот про правосуддя. Його перебивають оплесками. Юрист розповідає про чоловіка, який приніс до зали суду монтировку і сказав, що це його захист, який гарантує йому Конституція. З анекдоту ніхто не сміється.

— Та хіба не бачить, що його зі сцени виганяють? — каже студент Олексій. — Раніше Підрахуєм був, а тепер — "юрист року".

Спеціальні міжнародні премії отримують посол Ізраїлю Зіна Калай-Клайтман за скасування візового режиму для українців. Премію "Кумир українців" дістають боксери Володимир і Віталій Клички.

Зараз ви читаєте новину «Ківалов розказав анекдот про монтировку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі