пʼятниця, 06 червня 2008 16:02

Кіркорову подарували годинник за півмільйона доларів

У Москві італійський дизайнер Роберто Каваллі, 67 років, представив нову колекцію. У галерею мистецтв Зураба Церетелі він запросив співака Філіпа Кіркорова, 41 рік. 30 квітня в артиста був день народження. Модельєр вибачився, що запізнився з привітаннями, і подарував Кіркорову годинник марки "Роберто Каваллі Есон". Хронометр коштує $500 тис., має календар і секундомір.

— Мені страшно носити такий годинник, — каже Кіркоров. — Два роки тому на гастролях у Новосибірську в мене вкрали годинник за 100 тисяч доларів, а тут — півмільйона.

Співак у 2001–2006 роках був обличчям торгової марки "Роберто Каваллі" в Росії. 2006-го, під час візиту кутюр"є Каваллі до Києва, журналісти запитали дизайнера про дружбу з Кіркоровим. Філіп часто вихвалявся цим.

— Хто-хто? — перепитав Каваллі. — Та ні, я не знаю цієї дами.

На вечірці після презентації Каваллі та Кіркоров сиділи за столиком і піднімали келихи шампанського. Перед гостями виступила українська співачка Ані Лорак. Вона була в сукні від Каваллі, за яку Філіп Кіркоров заплатив приблизно $70 тис. Співак стежив за реакцією Каваллі. Коли той заплескав у долоні, Філіп почав аплодувати.

Не сподобалася вечірка співачці Лоліті Мілявській, 44 роки. Вона — українка, родом із Мукачевого Закарпатської області.

— Маестро! — Мілявська підняла келих за Каваллі. — Ет, та ж він не розуміє російською. Коротше, — звернулася до перекладача, — скажіть йому "спасибі" за те, що він робить речі, які прикривають наші зади.

Потім Мілявська додала:

— Нудно тут: їсти нічого, люди пити не хочуть. Чого сидимо, кого чекаємо? Одна я тут, як блазень, усіх розважаю.

Зараз ви читаєте новину «Кіркорову подарували годинник за півмільйона доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі