середа, 21 березня 2007 16:20

Кіану Рівз ледь не убив папараці

Американський актор Кіану Рівз, 42 роки, на своєму "порше" збив папараці. Репортер сфотографував актора, коли той сідав у авто в містечку Палос-Вердес, за 50 км від Лос-Анджелеса.

Рівз каже, що зранку виїхав розважитися за місто. Помітив, що за ним їде сірий "сітроен". Актор додав газу, і йому вдалося відірватися. У Палос-Вердесі Кіану припаркував авто біля розважального комплексу, а сам пішов грати в гольф. За грою провів 3 години. Тоді попив кави в кафетерії і пішов до парковки.

Папараці чекав на нього в своїй машині. Актор розлютився, але нічого не сказав фотографові. Рівз сів за кермо і повільно рушив. Фотограф стояв напроти, метрів за десять.

— Я сподівався, що він відійде, коли моє авто наблизиться. Але він стояв. Я зачепив його випадково, — виправдовується Кіану.

Збивши папараці, актор поїхав далі. Репортер сам зателефонував до "швидкої". Фотограф запевняє, що не збирається подавати на Рівза до суду. Але той усе одно звернувся до адвоката. Джей Лейвлі заявив, що закон на боці Рівза, бо папараці "сам стрибнув під колеса, аби зробити фото".

Зараз ви читаєте новину «Кіану Рівз ледь не убив папараці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі