понеділок, 11 лютого 2008 18:15

Катерина Ющенко одягла вишиту бісером сукню від Роксолани Богуцької

7 лютого в Дипломатичній академії МЗС президент Віктор Ющенко, 53 роки, зустрічався з керівниками диппредставництв іноземних держав і міжнародних організацій, акредитованих в Україні. На прийом запросили понад 300 гостей. Глава держави зустрічав їх із дружиною Катериною Ющенко, 46 років.

На прийомі був також голова Верховної Ради 33-річний Арсеній Яценюк із дружиною Терезою, 37 років. Вона вбрала чорну вечірню сукню з декольте. Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко на захід не з"явилася, бо відбула в робочу поїздку на Одещину. Зате прийшли секретар Ради нацбезпеки та оборони Раїса Богатирьова, 55 років, та голова Фонду держмайна 50-річна Валентина Семенюк-Самсоненко. Валентина Петрівна на прийомі була в білому костюмі, в якому 19 січня виходила заміж.

Перша леді одягла вишневу вечірню сукню зі шлейфом. Вона складається із двох шарів: тонкого вишневого шовку та прозорої сітки. Зверху до пояса плаття гаптоване квітами. Його до прийому пошила дизайнерка 37-річна Роксолана Богуцька.

— Працювали над нею місяць, — розповідає "ГПУ" Богуцька. — Ідею я розробляла ще з початку осені. Катерина Михайлівна хотіла вечірню сукню в етнічному стилі. Верх, вишитий бісером, погодили одразу. Довго мудрували, якого кольору буде плаття. Переглядали варіанти темно-синього і темно-зеленого, але зійшлися на вишневому. Мали три примірки. Пані Катерина мені довіряє. Сказала: "Якщо ви думаєте, що так буде добре — робіть".

Розповідає, що плаття є технологічно складним. До корсету прикріпили сорочку, розшиту бісером у буковинських мотивах.

— Вона важка, — зітхає Богуцька. — Мабуть, кілограмів зо два. Ми переживали, що сорочка псуватиме силует. Але вдалося прикріпити її так, щоб підкреслювала фігуру. Корсет узяв на себе всю вагу. До сукні пошили гаптовану бісером сумочку.

За словами Богуцької, Катерині Ющенко сукня сподобалася.

— Із Катериною Михайлівною легко працювати, — додає дизайнерка. — Вона полюбляє стиль Коко Шанель — елегантні класичні речі, що підкреслюють жіночність. Не любить різких, грубих покроїв та силуетів. Їй подобаються світлі пастельні кольори. А ще у вбранні мають бути елементи ручної роботи.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Ющенко одягла вишиту бісером сукню від Роксолани Богуцької». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі