середа, 11 липня 2007 20:22

Кармен Електра має найкращі ноги в Голлівуді

  У лютому Кармен Електру визнали найгіршою виконавицею ролей другого плану в фільмах ”Кінопобачення” та ”Дуже страшне кіно-4”
У лютому Кармен Електру визнали найгіршою виконавицею ролей другого плану в фільмах ”Кінопобачення” та ”Дуже страшне кіно-4”

Один із найбільших сайтів шоу-біз-новин TMZ назвав голлівудських зірок, які мають найкращі ноги. Перемогла американська актриса й модель Кармен Електра, 35 років.

— Ноги Кармен Електри викликають захоплення в чоловіків і заздрість у жінок, — зазначає TMZ. — Ця красуня й авторка книжки "Як бути сексі" потрапила в сотню найбажаніших жінок світу за результатами щорічного опитування сайту для чоловіків "AskMen.com".

Другою визнали 24-річну співачку, володарку премії "Греммі" Керрі Андервуд. Третю позицію зайняли ноги 34-річної акторки Камерон Діаз, котра на початку року розлучилася зі своїм хлопцем, співаком Джастіном Тімберлейком. Вони зустрічалися три роки.

Власницями найкращих ніг Голлівуда стали також учасниці гурту "Пуссікет Доллз" і співачка Бейонс Ноулз. Нещодавно зірка фільму  "Дівчата мрії" стала п"ятою ще й у хіт-параді найбездоганніших голлівудських ніг за версією журналу "Лайф енд Стайл".

А от ноги Брітні Спірс, Дженіфер Лопес та Ферджі TMZ розкритикував.

— Після пологів Брітні виглядає жахливо. Її ноги вкриті целюлітом, незважаючи на те, що недавно Спірс робила пластичну операцію, — зазначається на сайті.

Переможниця хіт-параду привабливих ніжок Кармен Електра в лютому отримала дві інші відзнаки — "Золоті малини", за найгірші досягнення в кіно. Її визнали найневдалішою виконавицею ролі другого плану у фільмах "Кінопобачення" та "Дуже страшне кіно-4".

Зараз ви читаєте новину «Кармен Електра має найкращі ноги в Голлівуді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі