Ексклюзиви
четвер, 13 вересня 2007 17:07

Йосип Кобзон одягнув перуку в 35 років

  З нагоди свого 70-річчя Йосип Кобзон співав сім з половиною годин в Кремлівському палаці в Москві
З нагоди свого 70-річчя Йосип Кобзон співав сім з половиною годин в Кремлівському палаці в Москві

11 вересня співакові Йосипу Кобзону виповнилося 70 років. Цього дня він дав понад 7-годинний концерт у Кремлівському палаці в Москві. Ювіляр виступав з 19 до пів на 3 годину ночі. Він виконав свої найвідоміші пісні — "Песня остается с человеком", "Мгновения", "Дорогие мои москвичи".

Наступного дня у московському ресторані "Манеж" артист влаштував закриту вечірку, на яку запросив півтори тисячі друзів. Дизайнер Валентин Юдашкін подарував Кобзону цуценя німецької вівчарки. Йосип Давидович назвав його Рексом. Співачка Діана Гурцкая замовила для ювіляра рідкісне видання книжки "Дон Кіхот". Алсу принесла на вечірку величезний портрет Йосипа Кобзона. А Борис Моїсєєв подарував німецький порцеляновий сервіз кінця ХVIII ст.

Дружина співака 56-річна Неллі вручила чоловікові 70 чорних троянд. Донька Наталя, 31 рік, замовила батькові новий смокінг, який він одразу ж одягнув. 33-річний син Андрій прийшов без подарунка. Онуки Аня, Поліна, Мішель, Ідель та Арнелла намалювали для Йосипа Давидовича плакат.

Йосип Кобзон народився в місті Часів Яр, що на Донеччині, в сім"ї військового. У 13 років майбутній співак захопився боксом. Тоді ж зробив собі на правому плечі татуювання "Не забуду мать родную". Наколку звів на початку 1960-х, коли переїхав до Москви. Тоді кілька газет написали, що під час гастролей у Грозному співак нібито намагався зґвалтувати місцеву артистку. Через ці чутки Кобзонові на рік заборонили виступати в Москві.

У 35 років співак уперше вийшов на сцену в перуці. Мама Іда Ісааківна пояснювала, що підлітком він не носив шапки в 40-градусний мороз і обморозив собі голову.

Йосип Кобзон одружений втретє. 1965-го він побрався зі співачкою Веронікою Кругловою, з якою прожив півтора року. Другою дружиною була актриса Людмила Гурченко. Їхній шлюб тривав три роки. Нині вони не спілкуються.

— Якось зустрів Люду за лаштунками. Привітався, а вона прошипіла: "Ненавиджу!" — Отже, любиш, — відповів я, — розповідає Йосип Давидович.

Наприкінці 1980-х Кобзон зайнявся бізнесом. Був віце-президентом торговельної фірми "Асоціація". Там познайомився з Отарі Квантрішвілі, якого називали хрещеним батьком московської мафії. Артиста звинувачували в зв"язках із мафією, торгівлі наркотиками, зброєю. Пізніше він став співвласником фармацевтичної фірми "Ліат-Наталі" та фінансової компанії "Партнерська-Атлас".

10 років тому Йосип Кобзон оголосив, що йде зі сцени. Проте вже наступного року повернувся на естраду. Його іменем названа планета під номером 3399.

Зараз ви читаєте новину «Йосип Кобзон одягнув перуку в 35 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути