четвер, 22 лютого 2007 17:24

Із молоком пов"язують прибуток або гостей

 

"Сниться мені, що ніби стою на дорозі й бачу великий вітрогон, що наближається. Кидаюся десь заховатися. Коли виходжу, височенний смерч зупиняється біля мене. А тоді крутить собі дорогою далі. Згодом наснилося, наче маю перейти через залізницю. Якийсь чоловік хоче штовхнути мене під потяг, що наближається на великій швидкості. Я вибираюся на перон, а незнайомий не встигає.

Олександр Лєбєдєв, м. Дубно Рівненської обл."

Обидва сни засвідчують страх перед небезпекою. У них можуть відбитися дитячі тривоги. Є натяк, що уникнете чогось лихого. Мабуть, підганяєте події, чекаєте швидкого здійснення бажаного. А ще, слід ретельніше добирати друзів чи колег, придивитися до родичів або знайомих. Їм потрібна ваша допомога.


"Сниться мені великий будинок — казенний. Я стою внизу біля входу і з великої миски їм творог. Мене просять, але я нікому не даю, продовжую їсти. Мама сказала, що молочні продукти сняться до прибутку. Справді, з роботи приніс чималеньку суму.

 Георгій, 28 років, м. Первомайськ Миколаївської обл."

Покійні родичі сняться на зміну погоди

Із молоком, яке завжди прибуває, пов"язують щастя, прибуток, новину або гостей. З іншими молочними продуктами пов"язані не лише позитивні наслідки. Можливі сварка в родині, плітки, хвороба. Слід звертати увагу й на інші деталі сну.

"Наснилася покійна бабуся чоловіка. Просапувала з нею бурячки, такі зелененькі. Під кінець більш забур"янені. Посіяні бурячки були біля межі. От бабуся й каже, що тут погано переорана земля. Просить, аби я посіяла там кукурудзу. Я відповіла, що не маю часу, адже треба інше  насадити. Бабця образилась і зникла.

 Валентина Миколаївна, 30 років, м. Мена Чернігівської обл."

Покійні родичі сняться на зміну погоди або перед якимись подіями. Інколи попереджають про небезпеки. Ваш сон засвідчує небажання "йти до межі", думати про те, що на всіх чекає. Ви молоді, емоційні, проте не завжди задоволені. Пригадайте, чи не завинили перед ким. Проаналізуйте стосунки з чоловіком (чоловіками). Здається, інтимна сфера потребує більшої уваги.

Зараз ви читаєте новину «Із молоком пов"язують прибуток або гостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі