четвер, 22 листопада 2007 17:32

Із цвинтаря краще нічого не брати

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Під час навчання в мене краще, ніж у інших, виходили ескізи з моделювання та практичні роботи з ниток і тканин, — пише киянка Тамара. — Усі вчителі казали, що в мене талант і перспективне майбутнє. Пройшло два роки після отримання диплома, а я мов згубила і хист, і бажання щось робити. Тільки беру в руки нитки чи тканину, мене ніби щось відвертає. Хочеться негайно все кидати і братися за іншу роботу".

Під час корекції біоенергоінформаційної системи Тамари з"ясувалося, що одна з її колег замовила програмну порчу на те, щоб у жінки зникло бажання творити гарні речі. А на самій Тамарі є енергетичні образи у формі перекручених ниток через усе тіло з програмою "не ший, не в"яжи". Замість голови — порожня макова головка, в якій нема жодних ідей.

Нині Тамара із задоволенням і натхненням працює,  компенсуючи вимушено згублений час.

Юрій Лонго вислав мені амулет за 120 гривень

Негативна енергія передається через предмети не тільки свідомо, але й несвідомо. Наприклад, пані Світлана зі Львівщини запитує: "Чи нічого не сталося з моїми дітьми? Разом із мамою вони ходили на цвинтар. Там знайшли цукерки і з"їли їх, хоча бабуся заборонила. Що буде з дітьми після цього?"

Шановна пані Світлано, негативні енергії, як і позитивні, є скрізь. Є місця, де негативна енергія переважає,   наприклад на цвинтарі. Тут більше страждань. І предмети, які знаходяться там, ніби опромінюються негативною енергією, зокрема й цукерки, печиво, квіти. Організм людини з природно функціонуючою біоенергоінформаційною системою очищується від негативних енергій автоматично. Тому якщо у вас енергетично здорові, без порч, діти, то цукерки їм не зашкодять. Але буває, коли на такі гостинці енергетично скидають хвороби, біду тощо. Тому з цвинтаря краще нічого не брати.


"Ми з сестрою — їй 40 років, а мені 34 — куди тільки не зверталися. І до ворожок, і по бабках їздили, але нічого не допомагає. Лише гроші викидаємо. Я зверталась навіть до Юрія Лонго, він мені амулет вислав за 120 грн. Але, крім алергії, нічого не сталося. Так тяжко у наш час самому. А як болить серце, коли йдеш і назустріч тобі пари, а ти завжди сама. А у мене ще якась боязнь, що я і залишусь сама. Хоча є в мене син 11 років і мама. Допоможіть, будь ласка, побороти це закляття", — пише пані Руслана з Вінниччини.

Природно, що ви, пані Руслано, хочете мати щасливу жіночу долю. Але нічого не буває випадковим. У вас родове прокляття — ви відпрацьовуєте за гріхи предків. Воно не знімається відразу. Має пройти деякий час, треба перебороти певну кількість життєвих випробувань. Поки що ви не зустріли людини, яка зможе допомогти, бо ще не настав час. Тому намагайтеся дивитися на життя радісніше, любіть і піклуйтеся про тих, хто поруч із вами.

Зараз ви читаєте новину «Із цвинтаря краще нічого не брати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі