пʼятниця, 08 червня 2007 07:07

Із центру зайнятості Анатолія Щербатюка повезла міліція

 

50-річний Анатолій Щербатюк та його односелець із Полог Теплицького району минулого тижня їздили в районний центр зайнятості за виплатами по безробіттю. Директора не було. Чоловіки стали вимагати зустрічі з ним. Припускали, що чиновник від них ховається. Заступниця керівника викликала міліцію.

— Начальник райвідділу з трьома міліціонерами під"їхали миттєво, — розповідає Анатолій Щербатюк. — Без протоколу повезли нас у "швидку". Там міліціонери вимагали дихати в трубку, хоча ми були тверезими. Черговий лікар та фельдшер відмовилися робити "освідєтєльствованіє" сп"яніння і виставили всіх за двері. Сказали, шукайте собі менш зайнятих спеціалістів.

Селяни і міліціонери вийшли від медиків і розійшлися у різні боки. Як розповів Щербатюкові нарколог Вінницької станції "швидкої", дмухання в "трубку" юридично не мають сили. У суді беруть до уваги лише результати аналізу крові.

Зараз ви читаєте новину «Із центру зайнятості Анатолія Щербатюка повезла міліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі