середа, 10 грудня 2008 16:13

Іванна Трамп пішла від четвертого чоловіка

  Американка Іванна Трамп усього півроку прожила з Россано Рубіконді, молодшим на 23 роки
Американка Іванна Трамп усього півроку прожила з Россано Рубіконді, молодшим на 23 роки

Екс-дружина американського мільярдера Дональда Трампа 59-річна Іванна Трамп розлучилася з четвертим чоловіком. З італійським актором і моделлю Россано Рубіконді, 36 років, жінка побралася 12 квітня. До того вони зустрічалися шість років.

— Россано хоче жити в Маямі й працювати в Мілані, — пояснює Іванна. — А я не можу поїхати із Нью-Йорка. Тут моя родина, друзі, бізнес.

Іванна Трамп — уродженка Чехії. Уперше вона вийшла заміж за співвітчизника, лижника Георгія Сіроватку. У квітні 1977-го побралася із мільярдером Трампом. Працювала віце-президентом із дизайну в його будівельній імперії. Народила мільярдерові трьох дітей — синів Дональда-молодшого й Еріка, а також доньку Іванку. Пара розлучилася 1990-го через зради Дональда. Іванна відсудила в чоловіка $25 млн. Потім 1,5 року прожила в шлюбі з підприємцем Рікардо Мацукеллі. Часто повторювала, що їй подобаються молоді чоловіки.

— Я не можу бути зі старшими, — каже. — Краще буду нянькою, аніж доглядальницею.

Дональд Трамп, якому нині 62, за рік після розлучення одружився з моделлю Марлє Мейпс. А 2005-го побрався із 36-річною моделлю Меланією Кнаусс.

Зараз ви читаєте новину «Іванна Трамп пішла від четвертого чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі