вівторок, 15 квітня 2008 17:50

Івана Трамп вийшла заміж за Россано Рубіконді (ФОТО)

12 квітня 59-річна екс-дружина американського магната Дональда Трампа — Івана Трамп — побралася з італійським актором і моделлю Россано Рубіконді, 35 років. Весілля відбулося на віллі Дональда Трампа в Палм-Біч, у Флориді. Там три роки тому одружився й сам Трамп, 62 роки, із моделлю Меланією Кнаусс, 36 років.

На весілля Івана та Россано запросили 500 гостей. Серед них був Дональд Трамп і троє їхніх з Іваною дітей — 30-річний Дональд, Ерік, 24 роки, та 26-річна Іванка. Дівчина була дружкою у матері.

— Я щаслива, що друзі з усього світу приїхали до мене на весілля, — поділилася Івана.

На весіллі наречена тричі змінювала вбрання: шовкову весільну сукню від "Зухейр Мурад" — на коктейльне плаття, а тоді — на вечірнє вбрання. На пальці блищала обручка з діамантом вартістю $1 млн. На святі грав оркестр з Парижа із 24 музикантів. Зал прикраcили квітами. У Німеччині замовили торт висотою 2,7 м і вагою понад 270 кг.

— Івана весела, красива, розумна, сексуальна, сильна, успішна й молода душею, — хвалить дружину Рубіконді. — Нам добре разом!

Парочка знайома вже шість років. Кажуть, у них є спільна риса — любов до розкоші. У січні вони відпочивали на фешенебельному курорті Сент-Бартс, поряд зі своєю віллою.

— Цей шлюб мені здається правильним. Ми пасуємо одне одному, — розповіла Івана за три місяці до весілля. — Россано завжди усміхнений, здоровий, підтягнутий. Він вродливий, талановитий актор і танцівник.

Раніше Трамп розказувала, що їй подобаються молоді чоловіки.

— Я не можу бути зі старшими, — казала після розлучення з Трампом. — Краще бути нянькою, ніж доглядальницею.

У жінки це четвертий шлюб. Уперше вийшла заміж за друга дитинства Георгія Сіроватку, члена збірної команди Чехії з лиж. У квітні 1977-го вона одружилася із мільярдером Трампом. Разом вони прожили 15 років. Івана працювала віце-президентом із дизайну в будівельній імперії свого чоловіка. Трамп почав зраджувати дружину з молодими дівчатами. Після розлучення Івана отримала $20 млн. Півтора року була заміжня за підприємцем Ріккардо Мацукеллі, а тоді закохалася в Рубіконді.

Через рік після розлучення Дональд побрався з молодою моделлю Марлє Мейпс.

— Я будь-що заберу в тебе Дональда, — до того казала Мейпс Івані.

Мільярдер прожив із Марлє шість років. 2005-го він побрався з моделлю Меланією Кнаусс. Із нею живе досі. На заручини подарував їй обручку з діамантами за $1,5 млн.

Зараз ви читаєте новину «Івана Трамп вийшла заміж за Россано Рубіконді (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі