понеділок, 19 травня 2008 15:10

Іван Ургант став батьком

  Телеведучий Іван Ургант із дружиною Наталією Кікнадзе. Від першого шлюбу вона має двох дітей
Телеведучий Іван Ургант із дружиною Наталією Кікнадзе. Від першого шлюбу вона має двох дітей

Дружина російського телеведучого 30-річного Івана Урганта грузинка Наталія Кікнадзе народила дитину. Дівчинка з"явилася на світ в одній із клінік Санкт-Петербурга, на батьківщині Івана та Наталі. Мати й донька почуваються добре.

Кажуть, що Ургант та Кікнадзе довго не могли визначити, де саме з"явиться на світ їхній первісток. Вибирали між Москвою, Лос-Анджелесом і Лондоном. Коли дружина народжувала, Іван був у Москві на зйомках програми. Із Кікнадзе він зустрічався чотири роки. Торік у грудні пара таємно одружилася. Наталя переїхала до Урганта в Москву. Про весілля Іван не розповів навіть найближчим друзям. Терміновість шлюбу пояснив тим, що Наталя вагітна.

Батьки приховували також і народження дитини. Кажуть, що бабуся Урганта, народна артистка Росії 78-річна Ніна Миколаївна Ургант, досі не знає, що має правнучку.

— А мені нічого не сказали, Наталя начебто ще не народила, — каже актриса.

Кікнадзе має двох дітей від першого шлюбу із грузинським бізнесменом Вахтангом Куталіа. Вони живуть із батьками Наталії в Санкт-Петербурзі.

Ургант став батьком уперше. Минулого тижня він подарував дружині ключі від нової квартири в центрі Санкт-Петербурга. Площа помешкання — 250 кв. м. Під Москвою телеведучий зводить будинок.

Зараз ви читаєте новину «Іван Ургант став батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі