середа, 23 серпня 2017 05:50

Ірина Каландирець стала мільйонеркою

Автор: www.facebook.com
  Ірина Каландирець із дитинства грає в лотерею. Найбільше отримувала 500 гривень
Ірина Каландирець із дитинства грає в лотерею. Найбільше отримувала 500 гривень

— З дитинства була небайдужою до лотерей. Подобалося дивитися по телевізору розіграші "Спортлото". Згодом побачила в книжному магазині, як дорослі крутять барабан і виграють якісь призи. Трохи підросла, сама спробувала. Виграла листівку, календар, — розповідає 42-річна Ірина Каландирець зі Шполи на Черкащині. 2 липня виграла 1 млн грн у лотерею.

— У студентські часи закинула лотереї. Згадала, коли народила сина. З чоловіком жили в однокімнатній квартирі, мріяли про достаток, — продовжує жінка. — Повірила, що якось виграю на сім'ю велику суму. Стала грати систематично — раз-два на місяць. Одного разу випало 500 гривень. Гроші не дали, але вручили блендер.

Із червня цього року щотижня вигравала по 12 гривень. Кажу чоловікові: "Це неспроста. Мабуть, виграю мільйон". Він тільки посміявся.

У червні поїхала на Полтавщину. Там купила два лотерейні білети. Почала переконувати себе, що стану мільйонером. Побувала в батьківському будинку Миколи Гоголя. Біля ставка побачила невеликий грот і камінь. Місцеві вважають, там можна загадати бажання — і воно здійсниться. Я не проґавила таку можливість.

2 липня подзвонила мама. Сказала, що хтось із Полтавщини виграв мільйон у "Лото-Забаву". Я спочатку не звернула уваги. А потім почав наростати внутрішній голос. Мовляв, подивися. Перший білет був невиграшний. Перевірила другий — і не повірила своїм очам. Подзвонили з Києва й повідомили, що з вирахуванням податків сума виграшу трохи більше 800 тисяч гривень.

Гроші Ірині обіцяли виплатити впродовж 18 місяців — до 2 січня 2019 року.

— Але вже влаштували екскурсію для мільйонерів, — говорить жінка. — Поїхала в столицю з Ярославом. Покаталися в дорогому лімузині, відвідали музеї. Повели в ресторан. Пригощали шикарними стравами — чорними варениками, які поливали соком каракатиці. За два дні все скінчилося. Ми сіли в простенький автобус на автостанції й поїхали додому.

Ірина Каландирець — начальник відділу освіти міської ради. Її чоловік працює на сільгосппідприємстві.

— Не відчуваю себе мільйонером. Мій виграш — трохи більше 30 тисяч доларів. У Шполі десятки людей мають більше, — додає переможниця. — Гроші вкладу в сина. Навчається в юридичному вузі. Допоможу батькам.

Боюся трохи ­лихих людей. У знайомих в очах бачу німе запитання: "Ну, чому не я?".

Зараз ви читаєте новину «Ірина Каландирець стала мільйонеркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі