четвер, 18 жовтня 2007 20:51

Ірина Білик показала весільну сукню

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  Дизайнер Сергій Єрмаков пошив для співачки Ірини Білик коротке весільне плаття, зібране з маленьких  складок, нашитих одна на одну. Фату довжиною 24 метри за Іриною несли шестеро юнаків-моделей
Дизайнер Сергій Єрмаков пошив для співачки Ірини Білик коротке весільне плаття, зібране з маленьких складок, нашитих одна на одну. Фату довжиною 24 метри за Іриною несли шестеро юнаків-моделей

Минулого вівторка співачка Ірина Білик, 37 років, приміряла весільну сукню. У вбранні від 35-річного дизайнера Сергія Єрмакова вона закривала показ "Лав Фешн Ейд" у Києві, присвячений боротьбі зі СНІДом.

Єрмаков пошив коротку сукню. Спереду — дві великі рожеві троянди із шовку. Фату довжиною 24 м за співачкою несли шестеро юнаків-моделей.

— Плаття виготовлене за технікою французького кутюр"є Поля Пуаре, — розповідає "ГПУ" Сергій Єрмаков. — Воно зібране з маленьких складок, нашитих одна на одну. Над сукнею працювали місяць. Підібрали до неї білі рукавички та високі чоботи. Обруч на голові Іри прикрасили камінцями Сваровські. Ними також оздобили білизну. Її могли побачити, бо сукня дуже коротка.

Єрмаков каже, що Білик повністю довірилася його смакові:

— Іра сказала: "Серега, делай, как считаешь нужным". Я вирішив, що їй пасуватиме ніжний образ. У цьому наряді вона схожа на  лялечку.

Співачка двічі приходила на примірки. Готову сукню побачила за півгодини до виходу на сцену.

— Іра сплеснула руками: "Боже, воно ж зовсім маленьке!", — сміється Єрмаков. — Їй сподобалося мереживне серце ззаду плаття. У захваті була й від довгої фати. А я переживав, чи не заплутається Іра у шлейфі. Адже часу на репетиції не було. Не знаю навіть, як устигли її одягти та нафарбувати.

Білик повільно пройшлася подіумом. Через плече кинула весільний букет. Його впіймала брюнетка з першого ряду.

Поки що співачка не забрала сукню в Єрмакова.

— Думаю, Іра таки купить її, — припускає модельєр. — Або хтось придбає плаття для неї. Я ж шив його спеціально для Іри. Та розмови про купівлю не було. Навіть не рахував, у скільки обійшовся наряд.

25 жовтня Ірина Білик одружується з танцівником Дмитром Дікусаром, 21 рік. Весілля відбудеться на острові Куба за місцевими звичаями. Ірина та Дмитро будуть у кубинському національному вбранні.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик показала весільну сукню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі