четвер, 21 лютого 2008 17:09

Ірина Білик подарувала Дмитрові Дікусару зірку на небі

37-річна співачка Ірина Білик подарувала зірку своєму чоловікові, танцівнику Дмитрові Дікусару, 22 роки. Зробила це 14 лютого на концерті в палаці "Україна". Потім пара поїхала в ресторан святкувати День святого Валентина.

— Перед виходом на сцену Іра сказала, що приготувала мені великий подарунок, — розповідає Дікусар "ГПУ". — Я знав, що це не машина чи квартира, бо не взяв би такого. Думав, може, написала мені вірша.

Зірки Дікусар іще не бачив. Він каже, що не мав часу сходити в обсерваторію. Її величина — 12, вона зареєстрована в астрономічному каталозі "Украстро". За знаком Зодіаку Дмитро — Скорпіон , проте Ірина вручила йому сертифікат на зірку в сузір"ї Овна. Кілька місяців тому там уже було назване одне небесне світило на честь Білик. По сусідству розташовані зірки художника Вінсента Ван Ґоґа, співаків Елтона Джона та Еріка Клептона, акторів Чарлі Чапліна та Джекі Чана.

Дмитро на День закоханих подарував Ірині інтимну річ. Що саме, він не говорить.

— Іра образиться, якщо про це дізнається вся країна. Але подарунок їй підійшов і сподобався, — додає Дікусар.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик подарувала Дмитрові Дікусару зірку на небі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі