пʼятниця, 14 грудня 2007 17:33

Ірина Алегрова живе з донькою та онуком

Автор: фото: ITAR-TASS
  Співачка Ірина Алегрова зі своєю донькою Лалою, яка працює в матері директором. Фото зроблене під час шоу ”Пісня року-2007”
Співачка Ірина Алегрова зі своєю донькою Лалою, яка працює в матері директором. Фото зроблене під час шоу ”Пісня року-2007”

12 грудня у спорткомплексі "Олімпійський" у Москві відбулося щорічне шоу "Пісня року". Співачка Ірина Алегрова, 55 років, прийшла на концерт зі своєю 36-річною донькою Лалою.

За фахом Лала — режисер. Вона працювала в матері бек-вокалісткою, мріяла про сольну кар"єру. Та кілька років тому вирішила стати материним директором. Вона має 11-річного сина Олександра. Із чоловіком Лала розлучилася невдовзі по одруженню.

У її матері було кілька шлюбів. Вперше співачка вийшла заміж у 18 років. Алегрова тоді мешкала в Баку.

— Він був красень, баскетболіст із красивою фігурою та дивовижними очима. Усі дівчата міста побивалися за ним. Але ми прожили разом лише рік та чотири місяці, — розповідає співачка.

На зло екс-коханому вона побралася з одним зі своїх шанувальників. 1971-го в них народилася Лала. За рік і цей шлюб розпався. Більше з батьком своєї доньки Ірина не бачилася.

Коли Лалі виповнилося два роки, Алегрова залишила її на матір і поїхала в Москву. Влаштувалася співачкою у вар"єте "Арбат" та "Зоряне небо". Але пішла звідти, бо отримувала багато непристойних пропозицій. Каже, один московський композитор пропонував їй пісню за ніч кохання. Артистка відмовилася.

1984-го вона вийшла заміж за продюсера Володимира Дубовицького. Через шість років він пішов від неї до співачки Тетяни Овсієнко. А Ірина накинула оком на свого танцюриста Ігоря Капусту, молодшого на дев"ять років. Вони обвінчалися за чужими паспортами. Робили це швидко, аби встигнути до смерті батька Алегрової, який хворів і помер через два тижні.

— Я не вітала цього шлюбу. Ігор жив із мамою з розрахунку. Це бачили всі, крім неї, — розповідає Лала.

За шість років Ірина з ним розійшлася. Кажуть, почала випивати. Донька картала матір за це і якось півмісяця з нею не розмовляла. Артистка живе з Лалою та онуком у триповерховому будинку з басейном у Підмосков"ї. Вона написала три любовні романи —  "Більше, ніж любов", "Райський острів", "Теорема кохання".

Зараз ви читаєте новину «Ірина Алегрова живе з донькою та онуком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі