вівторок, 07 грудня 2010 04:45

Інна Цимбалюк віддала матері двох кицьок

Автор: фото з сайта www.livestory.com.ua
  Телеведуча Інна Цимбалюк
Телеведуча Інна Цимбалюк

Телеведуча Інна Цимбалюк, 25 років, знімається у шоу "Зірка+Зірка". Через напружений графік віддала матері двох кицьок.

— Мама спочатку була в шоці. А тепер так їх полюбила, що назад віддавати вже не хоче, — каже Інна. Вона у чорних лосинах, високих чорних ботфортах на пласкій підошві та бежевій трикотажній туніці.

Коти Цимбалюк різної породи. Старша — шотландка скотіш-страйт Масяна, менша — екзот Єнош.

— Старша спочатку не приймала Єнош, усе шипіла. Але Єнош така флегматична і спокійна. Вона просто тікала від Масяни, а потім підходила і нюхала її. Тому Масяна через пару днів заспокоїлася.

Виглядає втомленою. Цілий тиждень зйомки тривали до ранку.

— Я така людина, що люблю поспати, відпочити. Тоді зовсім інакше почуваюся. Зараз у мене графік повністю порушився — не знаю, чи то ще день, чи вже ніч. От зараз п'ята вечора, а мені здається, що тільки десята ранку.

На її правій руці виблискує каблучка з діамантом. Це подарунок коханого. Свої особисті стосунки Інна не афішує. Про обранця відомо, що він працює в галузі юриспруденції. Пара чотири роки живе у цивільному шлюбі.

— Починаю відчувати, що мені не вистачає сім'ї. Мабуть, вже вік такий, — каже замріяно. — А ще дуже хочеться мати заміський будинок, щоб було куди тікати на вихідні.

На новорічні свята Інна планує поїхати на гірськолижний курорт. Куди саме, поки що не визначилася.

— Якщо я добре відпочиваю, потім плідно працюю. Відпочиваю по два тижні взимку і влітку. І періодично по кілька днів, то в Чернівці поїду, то в Крим. От влітку на 10 днів поїхала у Хорватію. Відпочивала на яхті. Вперше в житті провела стільки часу на судні і мене не закачало. Капітан корабля порадив, щоб ввійти в стан качки, треба щодня випивати по 50 грамів коньяку. То я цілий тиждень така весела ходила.

Зараз ви читаєте новину «Інна Цимбалюк віддала матері двох кицьок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі