четвер, 04 жовтня 2007 17:55

Інна Цимбалюк кохалася у копиці сіна

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  ”Міс Україна — Всесвіт 2006” Інні Цимбалюк для зйомок у фільмі ”Сім днів до весілля” випрямили власне кучеряве волосся, а зверху вдягли перуку. Поруч із Цимбалюк — 7-річна  Олена
”Міс Україна — Всесвіт 2006” Інні Цимбалюк для зйомок у фільмі ”Сім днів до весілля” випрямили власне кучеряве волосся, а зверху вдягли перуку. Поруч із Цимбалюк — 7-річна Олена

Фінальні сцени комедії "Сім днів до весілля" для телеканалу "Інтер" знімали у селищі Ясногородка поблизу Києва. Тут найбільша в Україні страусина ферма.

Біля входу на ферму табличка з написом: "Тварин не дражнити й не годувати. Штраф 100 грн". У вольєрах походжають п"ять великих страусів і десяток страусенят.

— Их можно кормить с руки, — каже продюсер фільму Єгор Бенкендорф, 33 роки. Підбирає з землі довгу соломинку і пробує нагодувати страусеня. Птах відвертається. Бенкендорф знизує плечима й ламає соломинку.

Актор Володимир Горянський, 48 років, грає фермера-невдаху. До птахів не підходить.

— Щороку відпочиваю в місті Приморське на Чорному морі. Там теж є страусина ферма. Улітку я фотографував страусів. Мої знайомі, які продають картини на Андріївському узвозі, запропонували виставити фотографії на продаж. Пішло 10 штук, по 10 доларів за кожну, — хвалиться.

— Не хочете купити страуса? — питають у Горянського працівники ферми.

— Куди я його діну? — відмахується актор. — От курочок узяв би на дачу. Хай би донька Маша доглядала.

Розповідає, як знімався з телеведучим Савіком Шустером, 54 роки. Савік грав нотаріуса, який повідомляє Горянському про $10 млн спадку від канадського дідуся.

Осторожно, я же на каблуках!

— Я підскочив до Шустера, почав його цілувати, слинити, — згадує. — З рук у мене падало страусине яйце, яке Савік мав упіймати. Але воно пролітало повз руки Шустера. Тому робили десять дублів. Націлувалися з ним! Бідний Савік потім сказав: "Мене на ювілеї так не розціловували".

Модель Інна Цимбалюк, 22 роки, грає колишню дівчину головного героя, інтриганку та стерву.

— Щоб увійти в образ, я переглянула фільм "Основний інстинкт-2". Шерон Стоун мене надихнула, — ділиться Інна.

В одному з епізодів сусід несе Інну на сінник.

— Заходимо ми за стіг сіна і починаємо активно його розкачувати, — сміється Цимбалюк. — Одночасно видаємо нескромні звуки. Аж сім дублів було.

Інну за ноги ззаду обнімає 7-річна Оленка з масовки.

— Осторожно, я же на каблуках! — вигукує Цимбалюк, щипає Оленку за щоку. — Все подумают, что ты моя дочь.

— Я не против, — каже мала.

Зараз ви читаєте новину «Інна Цимбалюк кохалася у копиці сіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі