четвер, 07 травня 2020 00:25

Ілон Маск називатиме сина "вони"

Автор: pravda.com
  Американський винахідник Ілон Маск тримає на руках новонародженого сина. Хлопчик з’явився на світ 4 травня
Американський винахідник Ілон Маск тримає на руках новонародженого сина. Хлопчик з’явився на світ 4 травня

Американський винахідник 48-річний Ілон МАСК усьоме став батьком. Його цивільна дружина, канадська співачка Клер БУШЕ, 32 роки, народила хлопчика 4 травня в Лос-Анджелесі, США.

— Пологи пройшли нормально. Клер і дитина почуваються добре, — розповідає Ілон Маск. — Ім'я для сина вибирали довго. Поки що тримаємо його в таємниці.

— Не маємо наміру заганяти дитину в якісь межі, дозволимо ідентифікуватися самостійно, — говорить Клер Буше. — Називатимемо не "він", а "вони". Так наш малюк сам зможе визначитися зі статтю.

Маск і Буше почали зустрічатися два роки тому. Вагітність жінка приховувала до останнього.

— Ці дев'ять місяців були важкі, — каже Клер. — Мені довелося багато спати, відмовитися від алкоголю і їсти овочі. Під час вагітності мене потягнуло на коров'яче молоко і масло. Хоч 20 років була вегетаріанкою, мусила відмовитися від суворої дієти.

Ілон Маск займає 22-ге місце у списку найбагатших людей світу. Його статки оцінюють у $41 млрд.

Мав два шлюби. Від першої дружини — канадської письменниці, 47-річної Жустін Вілсон, у нього п'ятеро дітей. Свого первістка вони поховали, помер за 10 тижнів після народження.

Клер Буше раніше заміжня не була.

Зараз ви читаєте новину «Ілон Маск називатиме сина "вони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі