четвер, 16 жовтня 2008 18:08

Хвороби чіпляються через образи

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Пишу до вас за дорученням своєї сусідки Надії, в якої біда із чоловіком, — читаємо лист Надії із Тернопільщини. — Олександр кілька років мав проблеми із колінним суглобом. Де тільки не лікувався, не могли поставити точний діагноз. Нарешті визначили, що в нього туберкульоз. Але лікування ефекту не дає".

Біоенергетик Української академії цілительства Людмила Захарченко, 51 рік, визначає, що на чоловікові немає порчі.

— В Олександра мало внутрішньої енергії, — Людмила Леонідівна тримає в руках фото чоловіка. — У нього хвора щитовидка. Усе це від образ. Зазвичай при такій проблемі хвороби чіпляються знизу догори. Так і в Олександра: спочатку боліло коліно, потім почався туберкульоз, а тепер і щитовидна залоза хворіє. Олександр колись був незадоволений жіночою статтю. Але замість того, щоб стати самому кращим і цікавішим для жінки, звик жити за чийсь рахунок. Раджу йому пробачити всі образи. Підіть у ліс, до річки. Поговоріть із природою.

"Мені 23 роки. У 17 народила дитину, — пише Анна із Житомирщини. — Виховувала її сама. Завжди мені щастило, не могла нарадуватися дитиною і життям. Але захотіла батька дитині, пішла до гадалки. Та запевнила, що заміж я вийду, матиму ще одну дитину, але вона хворітиме. Так і сталося. Тільки-но я завагітніла, чоловік почав до друзів по ночах ходити, вдома перестали водитися гроші. Дитина хворіє, я стала нервова. Як чоловік у хаті, мене аж тошнить, голова кружиться, трусить всю".

Одружитися духу не хватає. Самотність горілкою заливаю

— Анна сама собі нагадала долю, — каже цілителька Людмила Захарченко. — Гадалки володіють енергією, із допомогою якої входять у душу людини. Гадалка змінила програму життя Анни. Але жінка сама про це попросила, тому гадалка гріха не матиме. Гадати не можна, ми не маємо права знати своє майбутнє. Гадалка може зробити і хорошу долю. Але це буває рідко. Анні раджу просити в Бога пробачення, молитися. Так вона зможе врятувати свою дитину.

"Зустрічався із жінками, усе було гаразд, — пише 38-річний Тимур із Сумщини. — А от одружитися духу не хватає. Самотність горілкою заливаю".

Людмила Леонідівна радить Тимурові кинути вживати алкоголь:

— Це не так складно, як здається. Треба налаштуватися внутрішньо, придумати собі якийсь стимул. Шукайте способи стати сильнішим і кращим. Не розслабляйтеся горілкою. Займіться спортом, прочитайте книжку, купіть собі нову річ. Якщо справді захочете сподобатися якісь жінці, то внутрішній стан підкаже, що саме треба зробити.

Зараз ви читаєте новину «Хвороби чіпляються через образи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі