четвер, 17 квітня 2008 18:38

"Хтось на хліб не має, а хтось купує будинки за 160 мільйонів доларів"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Коли Україна виходила зі складу СССР, ми думали, що народ буде жити по-європейськи. Але так не сталося! Президент Ющенко слова не дотримався, коли обіцяв, що бандити сидітимуть у тюрмах! Я чомусь впевнений, що він вже на другий президентський термін не пройде. Мені більше імпонує Юлія Тимошенко. На мій погляд, вона буде добрим президентом України. Не дай Боже, тільки не Янукович, бо на цю посаду повинна йти грамотна людина, щоб не читала промови з паперів.

Декого кров заливає, що Тимошенко усунула посередників від газу, бо тут йшла купа бабла в доларах в кишені "щирим українцям". Кожен із високопосадовців печеться тільки про благополуччя своє і сім"ї!

По національному телебаченню УТ-1 недавно журналіст говорив про лікарняний комплекс "Феофанія", де лікуються "слуги народу". Мовляв, що простий люд зможе лікуватися там. Головний лікар "Феофанії" заявив, що це питання ще не скоро вирішиться, бо день лікування коштує 500 гривень. Отакої! Чиновники лікуються там за бюджетні кошти, тобто безкоштовно. А Луценко каже постійно, що закон в Україні один для всіх! Дурять народ постійно. Людей чиновники рахують за бидло, а що вони варті без цього бидла? Нічого! Хоча всім відомо, яка наша медицина. Чомусь "проффесор" Янукович лікував коліно в Іспанії, а екс-міністр МВС Цушко аж в  Ганновері, в Німеччині.

Мене, як пересічного українця, цікавить одне: скільки років ще треба можновладцям-казнокрадам, щоб народ воїстину почав жити як народ, а не бидло?! Бо вже 17-й рік Україні, а ті всі керовніки постійно трублять, що вони тільки вчаться демократії!!! Але ці учєніки чомусь ніколи не забувають про себе. Ось де дивина, чи не так?

Люди пишуть по різних газетах про те, що їх турбує і болить. Але хто приймає міри — ніхто. Бо в Україні є корупція+мафія! Кругова порука.

Недавно по ТБ виступав Ян Табачник. Він живе небідно, ще й народний депутат ВР. Ну який з нього депутат? Що він розуміє в законах? І чи ходить на ті засідання? А бабло отримує! І там таких артистів багато. Ось так і живемо. Хтось на хліб не має, а хтось купує за $160 млн будинки в Англії!"

Юрій Петранівський, м. Дрогобич Львівської обл.

Зараз ви читаєте новину «"Хтось на хліб не має, а хтось купує будинки за 160 мільйонів доларів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі